Web Analytics
More
    Reklāma

    “eBay” palaiž interaktīvu tiešsaistes iepirkšanās platformu

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants “eBay” vēlas uzlabot savu lietotāju iepirkšanās un pārdošanas pieredzi, tāpēc nupat iepazīstinājis ar jaunu iepirkšanās platformu “eBay Live”, kas ļaus iegādāties produktus interaktīvā un dzīvīgā vidē. Jaunais risinājums beta versijā tiks piedāvāts jau šajā mēnesī.

    Jaunajā iepirkšanās platformā paredzēti regulāri tiešsaistes iepirkšanās pasākumi, no kuriem tuvākais norisināsies 22. jūnijā. “eBay” norāda, ka šajos pasākumos pircēji varēs mijiedarboties ar produktiem gluži kā fiziskā veikalā. Savukārt tērzēšanas funkcija ļaus sazināties ar pārdevēju un saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem par preci. Būtiski, ka visi produkti, kas tiks piedāvāti šajos tiešsaistes iepirkšanās pasākumos, būs arī uzreiz nopērkami.

    Reklāma

    Šiem pasākumiem varēs pievienoties gan, izmantojot “eBay” mobilo lietotni, gan caur platformas tīmekļa versiju. Pirmais no tiem, kā jau augstāk norādīts, norisināsies 22. jūnijā 15:00 pēc vietējā laika jeb 22:00 pēc Latvijas laika. Līdz ar to ir iespēja vēl pirms Līgo svētkiem kaut ko ieķert no šīs dažnedažādu nieku un noderīgāku lietu pārpilnās platformas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    19.06.2022 20:54

    “mijiedarboties ar produktiem gluži kā fiziskā veikalā” – oho, varēs paņemt rokā, sajust svaru, pasmaržot. Vareni!

    Čatiņš ar pārdevējiem gan ir jau krietni sen….Interaktīva tiešsaiste arī jau sen – tu soli, cits sola pretī, tu soli atkal. Vai nu ībejs slikti uzrakstījuši, vai iztulkots….atsildītu makaronu sajūta.

    Reklāma