Web Analytics
More
    Reklāma

    NASA plāno izveidot darba grupu, kas pētīs neidentificētus lidojošus objektus

    Jaunākie raksti

    Neidentificētu lidojošu objektu (NLO) iespējamā eksistence ir darījusi ziņkārīgus daudzus un beidzot arī NASA plāno plašāk izpētīt un noskaidrot, vai varam rēķināties ar citplanētiešu eksistenci. Kosmosa aģentūra šoruden plāno izveidot pētnieku grupu, kas pētīs NLO, kuri tagad tiek dēvēti kā neidentificētas parādības gaisā.

    NASA paziņojumā arī teikts, ka šī misija ir vērsta uz datu vākšanu un zinātniskās izpratnes veicināšanu par neidentificētām parādībām gaisā. Tam visam ir daži ļoti praktiski iemesli  – neatkarīgi no izcelsmes tās var, piemēram, apdraudēt lidojumu un valstu drošību.

    Reklāma

    Būtiski, ka NASA nebūt nav vienīgā ASV valdības aģentūra, kas interesējas par neidentificētiem lidojošiem objektiem. Šī gada maijā Kongress sarīkoja pirmo uzklausīšanu par NLO vairāk nekā 50 gadu laikā, kurā Pentagona amatpersonas atzīmēja, ka ziņojumi par tiem tiek saņemti biežāk nekā jebkad. Kopš 2004. gada Pentagonam ir ziņots par 143 gadījumiem, kas saistīti ar neidentificētiem lidojošiem objektiem, un tie joprojām nav izskaidroti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agnis
    16.06.2022 12:39

    Diezgan būtiski ir pieminēt, ka neidentificēti lidojoši objekti ir lidojoši objekti, kas nav identificēti. Tam nav nekāda sakara ar citplanētiešiem. Vārdu salikums “NLO iespējamā eksistence” ir nepareizs jau pašā savā saknē.

    Flare
    17.06.2022 13:01
    Reply to  Agnis

    Tiklīdz kāds objekts tiks identificēts kā ‘citplanētu’, tas jau vairs nebūs NLO. :)

    Reklāma