Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen “ID.Buzz” oficiāli nonācis sērijveida ražošanā

    Jaunākie raksti

    Aizvadītās nedēļas beigās notika ilgi gaidīts notikums – oficiāli uzsākta elektriskā “ID.Buzz” modeļa ražošana. Šis modelis sākotnēji tiks ražots Volkswagen rūpnīcā Hanoveres pilsētā Vācijā. Pirmais ražošanas gads būs nedaudz lēnīgs – plānots, ka šogad saražos aptuveni 15 tūkstošus Eiropas tirgum paredzētus eksemplārus.

    Ražošanā vienlaikus nonākusi gan pasažieru pārvadāšanai, gan kravai paredzētā versija. Pirmajā ražošanas gadā notiks pakāpeniska apjomu palielināšana, savukārt nākotnē paredzēts, ka Hanoverē saliks ap 130 tūkstošiem “ID.Buzz” vienību katru gadu.

    “ID.Buzz” modelī uz aizmugurējās ass novietots elektromotors ar 201Zs jaudu – tieši tas pats, kas izmantots “ID.4”. Auto aprīkots ar 82kWh bateriju, bet izmantot varam 77kWh, savukārt ātrajās uzlādēs ar līdzstrāvu varēsim lādēties ar 170kW jaudu. Volkswagen apgalvo, ka laika gaitā būs pieejamas arī citas bateriju versijas. “ID.Buzz” konstruēts uz tās pašas MEB platformas, kas izmantota citiem Volkswagen eletriskajiem auto, tāpēc varam sagaidīt līdzīgas jaudas agregātu kombinācijas, kādas pieejamas citiem modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma