Web Analytics
More
    Reklāma

    Land Rover oficiāli iepazīstina ar 8-vietīgo Defender 130 versiju

    Jaunākie raksti

    Britu autoražotājs Land Rover oficiāli iepazīstinājis ar lielāko “Defender 130” versiju, kas aprīkota ar astoņām sēdvietām. Land Rover bosi jau no paša sākuma solīja, ka jaunās paaudzes modelim būs trīs versijas – 90, 110 un 130, līdz tagad tās visas arī ir pieejamas.

    Jaunais “Defender 130” ir par 34 centimetriem garāks nekā “Defender 110”, turklāt šie centimetri pievienoti mašīnas aizmugurējā daļā, aiz aizmugurējās ass. Mašīnas kopējais garums ir 5,36 metri, līdz ar to tas konkurēs ar pašiem lielākajiem apvidus auto, tostarp BMW X7 un Mercedes G-klasi.

    Reklāma

    Defender tagad kļuvis par vienīgo sērijveida SUV Eiropā, kurā legāli iespējams pārvadāt vairāk nekā 7 cilvēkus – priekšā, protams, sēž divi cilvēki, savukārt abās aizmugurējās rindās var sasēsties pa trim cilvēkiem katrā. Autoražotājs norāda, ka sēdvietas izvietotas pēc “stadionu” principa, proti, aizmugurējās rindas paceltas augstāk, lai uzlabotu redzamību uz priekšu.

    Land Rover skaidro, ka piekļuve trešajai rindai neprasa nekādu piepūli, jo uz priekšu iespējams pārvietot vidējo rindu, kā arī nolocīt vidējās rindas sēdekļu atzveltnes, nodrošinot ērtāku iekāpšanu. Autoražotājs apgalvo, ka arī trešajā rindā ērti var sēdēt trīs pieaugušie. Pēdējā rindā pieejami apsildāmie sēdekļi, elkoņu atbalsti, sīklietu novietnes un arī USB spraudņi savu iekārtu uzlādei. Salonā šī versija lielos vilcienos ne ar ko citu neatšķiras no pārējiem modeļiem.

    Pircējiem pieejami tieši tie paši jaudas agregāti, kas izmēros mazākajos Defender modeļos, un tie visi savienoti ar 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Lētākās versijas maksās, sākot no aptuveni 75 tūkstošiem eiro, savukārt dārgākās un ekskluzīvākās izmaksās jau virs 100 tūkstošiem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma