Web Analytics
More
    Reklāma

    FKTK pilnveido FinTech atbalsta mehānismu klāstu

    Jaunākie raksti

    Lai sekmētu finanšu tehnoloģiju attīstību Latvijā un atbalstītu uzņēmumus, kas vēlas Latvijā attīstīt inovatīvus finanšu produktus un pakalpojumus un izvēlas Latviju kā vietu sava biznesa paplašināšanai starptautiskajā vidē, Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) izveidojusi tīmekļvietni fintechlatvia.eu.

    Tīmekļvietnē vienkopus pieejama informācija par FKTK piedāvātajiem atbalsta mehānismiem inovatīviem finanšu nozares uzņēmumiem un Latvijas priekšrocībām, kā arī perspektīviem FinTech segmentiem.

    Reklāma

    “Latvijā un pasaulē ir daudz talantīgu un idejām bagātu cilvēku, kuri spēj uzbūvēt inovatīvus FinTech uzņēmumus. Mēs palīdzēsim tiem augt. Latvijā vēlamies redzēt inovatīvu un mūsdienīgu finanšu sektoru. Vēlamies, lai mūsu valstī dzimst un izaug stipri FinTech uzņēmumi, kuri piedāvā inovatīvus pakalpojumus un produktus un spēj tos virzīt starptautiskajā tirgū. Mūsu izsniegtā licence ir kvalitātes zīme un ļauj strādāt un sniegt pakalpojumus visās Eiropas Savienības valstīs,” norāda FKTK priekšsēdētāja Santa Purgaile.

    FKTK piedāvā FinTech jomas uzņēmējiem profesionālas konsultācijas un atbalsta rīkus, lai palīdzētu virzīt inovācijas un pozitīvas pārmaiņas finanšu sektorā. FKTK nodrošina efektīvu licencēšanas procesu un palīdz tirgus dalībniekiem ar pārrobežu darbību.

    Jaunā tīmekļvietne uzskatāmi izklāsta darbības atļaujas iegūšanas soļus vairākos biznesa segmentos: maksājumu un elektroniskās naudas iestādes, kolektīvā finansēšana, ieguldījumu platformas.

    FKTK nodrošina konsultācijas par licencēšanas un uzraudzības prasībām uzņēmumiem, kas vēlas ieviest jaunus produktus un pakalpojumus vai paplašināt biznesu, jo īpaši tādos segmentos kā maksājumu iestādes, kopfinansēšanas platformas un pakalpojumi kriptoaktīvu jomā. Jaunā tīmekļvietne piedāvā ērtu iespēju pieteikties konsultācijām pie FKTK ekspertiem.

    FKTK eksperti vietnē fintechlatvia.lv dalīsies ar finanšu tirgus dalībniekiem noderīgiem padomiem un skaidros tendences FinTech jomā. Tīmekļvietnē būs lasāmi arī Latvijas FinTech nozares dalībnieku pieredzes stāsti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma