Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, drīzumā “SpaceX” sāks atbalstīt norēķinus ar “Dogecoin” kriptovalūtu

    Jaunākie raksti

    Tikai četrus mēnešus pēc tam, kad “Tesla” sāka piedāvāt iespēju preces iegādāties ar “Dogecoin” kriptovalūtu, Īlons Masks paziņojis, ka šādu pašu maksājumu opciju plāno sniegt arī sava kosmosa izpētes uzņēmuma “SpaceX” klientiem.

    Masks jau kopš 2019. gada ir bijis diezgan liels “DOGE” ekosistēmas atbalstītājs, ko nekautrējās aktīvi paust arī savā “Twitter” kontā. Kopš tā laika miljardieris un tehnoloģiju entuziasts nav arī slēpis interesi šo kriptovalūtu piedāvāt kā vienu no maksājumu opcijām savos daudzmiljardu uzņēmumos.

    Tiesa, iepriekš Maska “Dogecoin” atbalstošie tvīti ir tūlītēji un pozitīvi ietekmējuši šī kriptovalūtas tirgus cenu, investoriem cenšoties gūt peļņu no ažiotāžas. Tomēr nesenais paziņojums par “SpaceX” plānu pieņemt “Dogecoin” maksājumus par precēm būtiski neietekmēja šīs kriptovalūtas cenu, ko, iespējams, radījis vispārējais akciju un kripto tirgus vērtības kritums.

    Tomēr, ja viss izdosies kā cerēts, Īlons Masks kaut kad vēlāk arī varētu dot zaļo gaismu iespējai iegādāties “Starlink” pakalpojumus par “Dogecoin” valūtu. Protams, tas gan aktuālāk būtu ASV, kur interese par kriptvalūtām ir lielāka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    30.05.2022 21:25

    Kas bus ar tiem, kam nebus dragon coin?

    Usinss
    31.05.2022 08:19

    Nu bet, kaut kā Īlonam vajag dabūt ārā naudu no dodge. Kā vēl internets nav saratis, ka viņš ir tāds pats manipulators kā jebkurš cits milijardieris, kuram rūp tikai sava labklājība un nekas cits…. Twitterim cenu sit nost, kriptovalūtai uzsit cenu ik pa laikam un beigās neko neizdara. visu laiku ir pārliecināts, ka autopilots būs šogad un robotakši būs šogad un humanoīdi būs šogad, tikai pārliecināts. un aitas pērk un uztur cenu….

    Reklāma