Web Analytics
More
    Reklāma

    Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā “Youtube” noņēmusi vairāk nekā 70 000 ar karu saistītus video

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā, 24. februārī, “YouTube” līdz šim noņēmusi vairāk nekā 70 000 video, kas saistīti ar šo karu. Uzņēmums tā rīkojies, jo šie video pārkāpuši “Youtube” politiku, kas aizliedz noliegt vai trivializēt tādus notikumus kā iebrukums kādā valstī.

    “Youtube” arī paziņojusi, ka līdz šim arī apturējusi aptuveni 9000 kanālu darbību, tostarp vienu, kas saistīts ar prokremlisko žurnālistu Vladimiru Solovjovu. Daži no “YouTube” noņemtajiem videoklipiem pārkāpa uzņēmuma vadlīnijas, atsaucoties uz Krievijas iebrukumu Ukrainā kā “atbrīvošanas misiju”.

    Reklāma

    “YouTube” galvenais produktu vadītājs Nīls Mohans norādījis, ka “pirmā un, iespējams, vissvarīgākā atbildība ir nodrošināt, lai cilvēki, kuri meklē informāciju par Krievijas iebrukumu Ukrainā, “YouTube” varētu iegūt precīzu, kvalitatīvu un ticamu informāciju”.

    Šis solis no “Youtube” puses apliecina pakalpojuma kritisko lomu dezinformācijas izplatības novēršanā tiešsaistē. Tas ir jo īpaši svarīgi, jo Krievijā vien “YouTube” izmanto vairāk nekā 90 miljoni lietotāju, padarot to par lielāko video koplietošanas platformu valstī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma