Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla aptur Cybertruck rezervācijas Eiropā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla pārtraucis pieņemt rezervācijas Eiropā savam gaidāmajam elektriskajam pikapam Cybertruck. Mašīnu vairs nav iespējams pasūtīt ne Vācijā, ne arī citās Eiropas valstīs, savukārt autoražotājs oficiāli nav skaidrojis iemeslus šādam solim.

    Iepriekš mašīnu varēja rezervēt pat ļoti vienkārši – atlika iemaksāt 100 dolāru depozītu un viss. Turklāt, iemaksāto naudu varēja atgūt, ja gadījumā klients pārdomāja un pasūtīto auto tomēr nevēlas.

    Šim ekscentriskajam pikapam tirgū beidzot būtu jānonāk nākamgad, taču nekas nav garantēts, jo Cybertruck pie klientiem patiesībā bija jābūt jau pirms pāris gadiem, Tesla visu laiku atliekot mašīnas palaišanu tirgū. Tesla vadītājs Īlons Masks iepriekš izteicies, ka atsevišķiem modeļiem ir ļoti ilgs pasūtījumu izpildīšanas laiks – arī Cybertruck gadījumā izskan pieņēmumi, ka šobrīd veiktu jaunu pasūtījumu izpilde varētu tikt veikta ap 2026. gadu.

    Pat, ja Cybertruck nākamgad beidzot nonāks ražošanā, nav skaidrs, kāda ir Tesla pieejamā ražošanas kapacitāte šī modeļa ražošanai un kad tas vispār varētu atceļot šajā Atlantijas okeāna pusē. Ņemot vērā, ka pikapi daudz populārāki ir tieši Ziemeļamerikā nevis Eiropā, būtu tikai loģiski, ja Cybertruck vismaz sākotnēji tiktu tirgots Ziemeļamerikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    25.05.2022 10:01

    Kas buvets no kosmosa raketes korpusa, tikai menesim un marsam var but domatas, to varetu nosaukt par karmu vai likteni.

    Reklāma