Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” mākslīgā intelekta rīks palīdzēs veiksmīgi sagatavoties darba intervijai

    Jaunākie raksti

    Darba intervija, iespējams, daudziem bijusi gan atbildīgākā, gan svarīgākā saruna. Internetā atrodamas daudz un dažādas pamācības, jautājumu veidi, kas kaut kādā mērā var palīdzēt labāk sagatavoties tai. Tomēr nereti arī vislabāk noslīpētās atbildes nebūs atslēga un darba devēja sirdi. “Google” šajā ziņā nākusi klajā ar jaunu mākslīgā intelekta rīku “Interview Warmup”, kas palīdzēs sagatavoties darba intervijai, neatkarīgi no tā, uz kādu amatu piesakies.

    “Google” jaunais risinājums izmanto mākslīgo intelektu, ar kura palīdzību analizē atbildes uz jautājumiem, kā arī piedāvā labojumus. Lietotājam tiks uzdoti gan dažādi klasiskie darba intervijās sastopamie jautājumi, gan kaut kas specifiskāks. Analizējot lietotāja teikto, risinājums norādīs, piemēram, kādi vārdi tiek lietoti pārāk bieži vai, ka par konkrēto tematu jāparunā drusku plašāk utml.

    Reklāma

    Uzņēmums ziņo, ka “Interview Warmup” pagaidām pieejams vienīgi “Google Career Certificates” lietotājiem ASV, kam šis risinājums ir īpaši pielāgots. Taču nav izslēgts, ka “Google” šo risinājumu izvērsīs plašākai lietotāju auditorijai, uzdodot vispārīgākus darba intervijas jautājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.05.2022 16:17

    Foto redzami izcili mākslīgā intelekta piemēri.

    Reklāma