Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW iepazīstina ar modernizēto 3. sēriju

    Jaunākie raksti

    BMW 3. sērija gadu gadiem ir vācu autoražotāja viens no populārākajiem modeļiem, tāpēc ar to joki mazi un klientiem jāpiedāvā labākais – BMW nupat izziņojis modernizēto 3. sēriju, kas pie klientiem ieradīsies ar nedaudz izmainītu dizainu, kā arī uzlabojumiem tehnoloģijās.

    3. sērija sastāda 14% no BMW kopējiem pārdošanas rādītājiem, bet aktuālās paaudzes G20 modelis ir apritē jau kopš 2019. gada, tāpēc tam veikta pusmūža modernizācija jeb facelift, lai tas saglabātu konkurētspēju cīņā ar jaunākiem modeļiem no konkurentiem, piemēram, C-klases Mercedes. Pilnīgi jauna 3. sērija ieradīsies tikai ap 2025. gadu, kad vienlaikus ieraudzīsim arī 3. sērijai līdzvērtīgu elektrisko sedanu, kas tapis uz jaunās Neue Klasse platformas.

    Reklāma

    Tehniski 3. sērija faktiski palikusi nemainīga un motoru izvēles saglabājas tādas pašas – varam iegūt tikai benzīna modeli, dīzelis tagad aprīkots ar 48V mild-hybrid sistēmu, tāpat pieejams arī plug-in hibrīds. 318i un 318d vairs nav pieejams, tāpēc par starta punktu modernizētajai 3. sērijai noteikts 320i un 320d modeļi.

    Modernizētais 3. sērijas sedans un universālis ražošanā nonāks jau šā gada jūlijā. No pašreiz nopērkamajām mašīnām tos atšķirs jaunais priekšdaļas dizains – lukturi izveidoti šaurāki un pārstrādātas arī LED dienasgaismas. Pārmaiņas piedzīvojis arī radiatora restes, tiesa, šeit BMW nav pārcentušies un auto nav aprīkots ar milzīgajām radiatora restēm kā citos modeļos.

    Modeļi ar M-pakotni vizuāli un funkcionāli būs aprīkoti ar sešstūrainām gaisa ieplūdes atverēm priekšējā bamperī, kā arī pamatīgu difuzoru aizmugurē. Pieejami arī M-Performance uzlabojumi, piemēram, no oglekļa šķiedras gatavots aizmugurējais difuzors un unikāli M dizaina diski, savukārt sedana aizmugurē būs spoileris.

    3. sērija ir nākamais modelis, kas ieguvis BMW jauno multimediju sistēmu, kas tagad darbojas iDrive 8 sistēmā. Arī šajā modelī vadītajam pieejams 12,3 collu digitālais instrumentu panelis un 14,9 collu multimediju ekrāns. Šie paši ekrāni tiek lietoti arī lielākajos un dārgākajos BMW modeļos. iDrive 8 sistēma sev līdzi nes ievērojami pārstrādātu lietotāja saskarsni un jaunas funkcijas, kā arī iespēju saņemt over-the-air atjauninājumus.

    Arī citviet salons modernizēts – centrālās ventilācijas atveres padarītas šaurākas, bet viduskonsolē izvietotas skārienjutīgas pogas. Lāpstiņas aiz stūres tagad iekļautas standartkomplektācijā visos modeļos, savukārt 8-pakāpju automātiskās kārbas svira arī pārveidota.

    Pirmajiem modernizētajiem 3. sērijas eksemplāriem pie klientiem jānonāk jau šā gada otrajā pusē.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma