Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” atrāda savu jaunāko viedo briļļu prototipu, kas tulkos valodas reāllaikā

    Jaunākie raksti

    Desmit gadus pēc “Google Glass” viedo briļļu izlaišanas “Google” paziņojusi, ka strādā pie jaunām un krietni uzlabotām papildinātās realitātes brillēm. Par tām plašāk uzņēmums stāstīja vakardien, 11. maijā, notikušajā izstrādātāju konferencē. Šī ierīce kā saldais ēdiens tika atstāta uz pasākuma noslēgumu. Un ne velti. No visiem prezentētājiem produktiem vismaz man šīs jaunās paaudzes viedās brilles šķita visiespaidīgākās, paverot jaunas iespējas komunikācijā.

    “Google” dalījās ar nelielu videoklipu, kur bija redzams šo jaunu briļļu agrīnais prototips un dažas sniegtās iespējas. Liels fokuss šajā video tika likts tieši uz komunikāciju, ļaujot saprast, ka viedās brilles dos iespēju pārvarēt valodas barjeru. Tās ļaus sarunāties cilvēkiem, kuri nesaprot viens otra valodu, reāllaikā iztulkojot teikto un parādot to kā subtitrus.

    Reklāma

    Uzņēmums neatklāja, kad šīs papildinātās realitātes brilles plāno izlaist, un grūti pateikt, vai tas vispār notiks šogad, jo ierīce vēl ir pavisam agrā izstrādes stadijā. Tāpat “Google” lika saprast, ka briļļu galīgais dizains var krietni atšķirties no prezentētā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma