Web Analytics
More
    Reklāma

    Lai nekavētos piegādes, BMW daļu mašīnu piegādā bez Apple CarPlay/Android Auto atbalsta

    Jaunākie raksti

    Turpinoties problēmām ar pusvadītāju pieejamību, vācu autoražotājs BMW pieņēmis lēmumu piegādāt daļu no savām mašīnām bez Apple CarPlay/Android Auto atbalsta. Kā izdevumam Automotive News skaidrojuši BMW pārstāvji, tas saistīts ar jaunu procesoru piegādātāju. Šī piegādātāja procesori pilnvērtīgi neatbalsta abas šīs sistēmas.

    BMW gan norāda, ka problēma tiks labota un klienti savās mašīnās varēs lietot Apple CarPlay/Android Auto. Autoražotājs sola, ka vēlākais līdz jūnija beigām tiks izlaists programmatūras atjauninājums, kas nodrošinās šo funkciju pilnvērtīgu darbību automašīnās.

    Reklāma

    Medijs 9To5Google norāda, ka šī problēma attiecināma uz mašīnām, kas saražotas 2022. gada pirmajos četros mēnešus, bet piegādātas ASV, Itālijā, Spānijā, Francijā un Lielbritānijā.

    Šī nav pirmā reize, kad BMW izvēlas piegādāt mašīnas, lai gan tām iztrūkst atsevišķas funkcijas. BMW neupurē mašīnas galvenās funkcijas, bet gan tādas lietas, bez kurām gluži labi var arī iztikt. Pērn autoražotājs pusvadītāju deficīta dēļ daļu mašīnu piegādāja bez skārienjūtīgajiem ekrāniem. Arī citi ražotāji savas mašīnas piegādājuši bez atsevišķām, šķietami pašsaprotamām funkcijām, piemēram, Tesla piegādāja mašīnas bez USB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma