Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” oficiāli izlaidis iespēju novērtēt ziņas ar emocijikonām un nosūtīt lielākus failus

    Jaunākie raksti

    Nesen jau rakstījām, ka “WhatsApp” tuvākajā laikā plāno piedāvāt daudz noderīgu funkciju, kas ievērojami atvieglos komunikāciju. Uzņēmums vakar, 5. maijā, paziņojis, ka oficiāli laiž klajā iespēju novērtēt ziņas ar emocijikonām, koplietot līdz 2GB lielus failus, kā arī uz pusi palielinājis maksimālo dalībnieku skaitu grupu čatos.

    Runājot par emocijikonām, “Meta” norādījusi, ka sākotnēji lietotāji varēs izmantot sešas dažādas reakcijas, taču ar laiku tiks pievienots atbalsts “visām emocijzīmēm un ādas toņiem”. Emocijikonas ir diezgan noderīga funkcija, kas jau sevi labi parādījusi citās saziņas lietotnēs, piemēram, “Messenger” un “Slack”. Vēl noderīgākas tās ir grupu čatos, kuru dalībnieku skaits “WhatsApp” palielināts no 256 līdz 512.

    Reklāma

    Daudziem noderīgs varētu būt jaunums koplietot krietni lielākus failus. “WhatsApp” maksimālais failu lielums tagad sasniedz 2GB, kas ir liels lēciens no līdzšinējiem 100 MB. Šajā ziņā uzņēmums bija krietni aizgulējies, jo, piemēram, “Telegram” jau diezgan sen ļauj nosūtīt līdz 2GB smagus pielikumus.

    “Meta” informē, ka gaidītākais jaunums – emocijikonas – pie lietotājiem nonāks “tuvākās nedēļas laikā”, taču dažiem šī funkcija varētu būt jau pieejama. Līdzīgi droši vien ar pārējām jaunajām iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    creme
    06.05.2022 10:03

    “dalībnieku skaits “WhatsApp” palielināts uz pusi jeb no 256 līdz 512”

    Palielinot 256 uz pusi iegūst 384, nevis 512!

    Eggy Mega
    06.05.2022 16:25
    Reply to  creme

    Nu te pats teikums ir stipri divdomīgs, ja gribas piečakarēties . Saprotu, var sadalīt uz pusi, bet palielināt… Pretrunā, tāpat kā vārdu salikumam “briesmīgi skaists”. AI būs ko pasvīst, kamēr visu šo apgūs😅

    Marģeris
    06.05.2022 11:05

    jaunajā android beta 2.22.11.8 versijā nav reakciju

    karlis
    06.05.2022 16:33

    interesanti, kapēc vajag 2GB sūtīt pa vacapu vai telegrafu?
    tas tak otrā pusē ir kautkut jānoliek.

    Reklāma