Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC laiž klajā 34 collu lielu īpaši plato CU34P2C monitoru ar 65W USB-C portu

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par 34 collu (86,4 cm) AOC CU34P2C, jaunāko papildinājumu tās vismodernākajai, uz biznesu orientētajai P2 sērijai. Šim izliektajam (1500R) īpaši platajam monitoram ar malu attiecību 21:9 ir izteiksmīgas un spilgtas krāsas un ļoti augsta UWQHD izšķirtspēja (3440 x 1440 pikseļi). Izmantojot iebūvēto USB-C savienojumu, CU34P2C var uzlādēt un darbināt klēpjdatorus līdz 65 W. Turklāt monitora 4 portu USB centrmezgls nodrošina piekļuvi ierīcēm (piemēram, tastatūrai, pelei utt.), kas visas ir pievienotas ar vienu USB-C kabeli.

    Apvāršņa paplašināšana

    CU34P2C ir lieliski piemērots kā viens monitors, lai aizstātu neveiklās vairāku monitoru konfigurācijas, un tā plašais horizontālais laukums (21:9 malu attiecība un 3440×1440 pikseļi) atbilst mūzikas producentu, video redaktoru, straumētāju un citu lietotāju vajadzībām, ļaujot uz viena displeja izvietot visu darbu grafiku. Īpaši plato displeju var izmantot arī, novietojot divus lietojumprogrammu logus abās pusēs, efektīvi atveidojot vairāku monitoru iestatījumu vienā viengabala ietvarā. Pateicoties USB-C savienojamībai, CU34P2C var patiesi paplašināt radošo lietotāju redzesloku un mazināt šķirtni starp mobilajiem un galda datoriem. Ar vienu USB-C kabeli video redaktors vai mūzikas producents var viegli pievienot savu klēpjdatoru un sākt tā uzlādi, izmantojot CU34P2C kā galveno displeju, vienlaikus piekļūstot citām ar USB darbināmām ierīcēm, piemēram, ārējam diskdzinim, tīmekļa kamerai vai audio ierīcei caur monitora 4 pieslēgvietu USB centrmezglam.

    Reklāma

    Lielisks un universāls

    CU34P2C ir aprīkots ar VA paneli, kas atveido dzīvīgus attēlus ar 3000:1 statiskā kontrasta attiecību dziļiem, melniem toņiem un bagātīgām, piesātinātām krāsām ar plašu krāsu gammu (120 % sRGB, 89 % AdobeRGB). CU34P2C maksimālais 300 nitu spilgtums spēj izturēt spilgtu apkārtējo apgaismojumu un netiešu saules gaismu, savukārt plašie skata leņķi (178°/178°) uzlabo skatīšanās komfortu ikvienam, kurš vienlaikus skatās ekrānā.

    Pateicoties 100 Hz atsvaidzes intensitātei, Adaptive-Sync un 1 ms MPRT / 4 ms GtG reakcijas laikam, CU34P2C ir kompetents spēļu monitors, kā arī kino mīļotāja kompanjons ar bagātīgu kontrastu (3000:1) un 21:9 ar malu attiecību, ko baudīt, kad darbs ir pabeigts. Jūsu audiovizuālo pieredzi papildinās ar diviem 3 W skaļruņiem un austiņu ligzdu aprīkotais CU34P2C.

    CU34P2C statīva matēta alumīnija apdare, kas ir izstrādāta tā, lai tā būtu piemērota moderniem birojiem un mājām, lieliski papildina tā gludo trīspusējo bezmalu dizainu. Monitoram ir pilnībā ergonomisks statīvs ar plašu 150 mm augstuma regulēšanu, kā arī pagriešanas un slīpuma leņķu regulēšanas iespējas. Statīvu var aprīkot ar AOC VESA-P2 stiprinājumu, tādējādi monitoru var ievietot miniPC, piemēram, Intel NUC, tieši uz paša statīva, radot unikālu, aizvietojamu “viss vienā” sistēmu. Pateicoties iekšējam barošanas blokam un stendā iebūvētai kabeļvadībai, CU34P2C palīdz lietotājiem iekārtot elegantu, kārtīgu darba virsmu.

    Atspoguļojot AOC vēlmi nodrošināt ilgtspējību, CU34P2C ir sertificēts ar TCO 8.0, EnergyStar 8 un ECMA Eco Declaration. Tā displejs bez mirgošanas nodrošina ērtu lietošanu ar DC, lai pielāgotu spilgtumu, nevis PWM, savukārt LowBlue režīms ekrāna displejā (OSD) samazina acu nogurumu.

    AOC CU34P2C būs pieejams no 2022. gada maija par ieteicamo cenu EUR 619.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma