Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvieši piesaista 8.4 miljonus dolāru un attīstīs blokķēdēs balstītas videospēles

    Jaunākie raksti

    Investīcijās piesaistot 8,4 miljonus ASV dolāru, Latvijas uzņēmēji Edgars Vecozoliņš un Dāvis Ziediņš ar uzņēmumu “Colizeum” centīsies iekarot blokķēžu videospēļu tirgu un ir izveidojuši platformu, kas mobilo spēļu izstrādātājiem palīdzēs adaptēt savas spēles mūsdienu tirgum ar atbilstošiem tokenizācijas un monetizācijas rīkiem.

    “Colizeum” ir platforma, kas mobilo spēļu izstrādātājiem piedāvās dažādus rīkus, lai tās varētu pielāgot nākotnes videospēļu principiem, ieviešot tokenizētus spēļu režīmus, NFT integrāciju un citas monetizācijas opcijas. Platforma nodrošinās, ka ikviens spēļu izstrādātājs, pat bez vērā ņemamām zināšanām par blokķēdē balstītām spēlēm, varēs integrēt attiecīgos mehānismus savas spēles uzlabošanā.

    Reklāma

    “Videospēļu industrija ir milzīgu pārmaiņu priekšā – ja līdz šim lietotāji par iespējām spēlēt maksāja paši, tad blokķēdē balstīti risinājumi jau šobrīd dod iespējas cilvēkiem ar videospēlēm pelnīt vērā ņemamu naudu – gan spēlējot spēles tiešsaistē, gan pārdodot vai īrējot spēles gaitā iegūtus elementus. Mūsu misija ir palīdzēt spēļu izstrādātājiem sekot šai transformācijai un izveidot rīku kopumu, kas katram tradicionālo spēļu izstrādātājam piedāvā integrēt tokenizētus spēļu režīmus un play-to-earn jeb P2E ekonomiku. Tas izstrādātājiem ļauj paplašināt spēļu monetizācijas metodes un atvērt jaunus tirgus,” “Colizeum” darbības principu raksturo Dāvis Ziediņš.

    Latvijas uzņēmēji, kuri iepriekš par sevi lika runāt, izstrādājot mobilo spēli slavenajam cīkstonim Konoram Makgregoram, investīcijas vairāk kā 8 miljonu ASV dolāru apmērā piesaistījuši no zināmākajiem kriptovalūtu ieguldījumu fondiem pasaulē, turklāt investoru vidū ir arī viens no populārākajiem “Defense of the Ancients” jeb DotA spēlētājiem pasaulē – Šengs Vu.

    “Esam pārliecināti, ka tik plaša investoru kopiena palīdzēs pacelt projekta ambīcijas jaunā, daudz augstākā līmenī,” teic Ziediņš. “Blokķēdēs balstītas videospēles ir savas attīstības pašā ceļa sākumā, taču diezgan droši varam prognozēt, ka tas būs viens no nākotnes izklaides industrijas pamatvirzieniem – jau šobrīd Āzijā cilvēki pelna ievērojamas naudas summas, spēlējot videospēles un par to saņemot atalgojumu.”

    Uzņēmuma platforma jau pavisam drīz kļūs pieejama arī plašākām masām – “Colizeum” digitālā tokena ($ZEUM) ģenerēšanas pasākums norisināsies 4. maijā starp plkst. 6 – 7 rītā, un to būs iespējams iegādāties centralizētajā biržā gate.io, kā arī decentralizētajos tirgusplačos – “UniSwap” un “PancakeSwap”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ANON
    03.05.2022 15:42

    🤮

    KriptoAustris
    03.05.2022 16:14

    Vienu dienu, interneta dzīlēs rakņājoties, uzgāju šī projekta ICO, un atverot White Paper biju pārsteigts, ieraugot savai mēlei atbilstošus uzvārdus. Kopš tās dienas izpētīts diezgan daudz, cerams viss ieplānotais arī izdosies. Neilgu laiku atpakaļ uzgāju arī samērā svaigu brāļu lietuviešu projektu “Lossless”, kas nodarbojas ar DeFi platformu aizsardzību.

    Krotow
    04.05.2022 00:43

    No spēles arī kaut kas pāri paliks? Vai būs tikai iespēja iekriptēt mikromaksājumus ar NFT, par spēles saturu un spēlējamību pat nedomājot. Ka tikai nebūs tā ka būs radīti kārtējie bimbuļi papildus obligātajām reklāmam, kas visneiedomajamākajos brīžos tirināsies ekrānā un aizņems lielāko daļu no redzamā laukuma. Padarot pašu spēli praktiski nelietojamu.

    Reklāma