Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņojis ProArt Display papildekrānu

    Jaunākie raksti

    ASUS izziņojis ProArt Display PA147CDV papildekrānu, kas var kalpot kā papildu pogu panelis, kā arī jaunais papildekrāns izmantojams kopā ar digitālo irbuli. Izskatās, ka ProArt Display PA147CDV papildekrāns idejiski seko ASUS klēpjdatoriem, kas tikuši pie diviem ekrāniem.

    ProArt Display PA147CDV papildekrānu varēsi izmantot kopā ar klēpjdatoru vai galddatoru, tas piedāvās plašas iespējas radošiem ļaudīm. ProArt Display PA147CDV papildekrāns būs kā otrs skārienekrāns, kur izvietot lietotņu pārvaldīšanai nepieciešamās ekrānpogas. ProArt Display PA147CDV sadarbojas ar Control Panel lietotni un ekrānam ir fiziska, grozāma ripa ASUS Dial ar pielāgojamu darbību.

    Reklāma

    Microsoft Pen Protocol 2.0 atbalst ļaus izmantot ProArt Display PA147CDV par sava veida grafisko planšeti. Ekrānā varēsi izvietot pogas Adobe Photoshop un Lightroom Classic vadībai.

    ProArt Display PA147CDV papildekrānam ir 14 collu diagonāle un 1920 x 550 izšķirtspēja (32:9 malu attiecība). ProArt Display PA147CDV papildekrāns attēlo 100% Rec. 709 un sRGB krāstelpas, kā arī nodrošina △E<2.

    ProArt Display PA147CDV papildekrāna cena pagaidām nav nosaukta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma