Web Analytics
More
    Reklāma

    Ukraiņi radījuši videospēli “Ukrainian fArmy”, kur ar traktoriem jāpārvieto krievu tanki

    Jaunākie raksti

    Krievijas sāktais karš Ukrainā diezgan ātri parādīja krievu tehnikas slikto tehnisko stāvokli un ukraiņu prasmes likvidēt gan tankus, gan bruņutransportierus. Tāpēc par ikonu kļuva vietējie zemnieki, kuri atbrīvoja laukus un dažādas vietas ar Krievijas bruņutehniku, to vienkārši aizvelkot prom. Tagad par godu tam radīta vienkārša videospēle.

    Protams, videospēles “Ukrainian fArmy” mērķis ir vākt ziedojumus, lai palīdzētu Ukrainai karā ar Krieviju, kā arī spēles izstrādātāji nāk no Ukrainas. Pēc izstrādātāju teiktā, viņi šobrīd vislabāk dara to, ko māk, tāpēc radījuši šādu, ar humora piesitienu, vienkāršu videospēli. Tajā ar traktora palīdzību būs jādodas pēc Krievijas tankiem, bruņutransportieriem, kā arī kravas mašīnām, un pēc tam tie jāpārvelk mājās. Lai sarežģītu spēles darbību, no gaisa tiks šautas raķetes. Šie transportlīdzekļi būs jānogādā līdz traktorista mājām.

    Reklāma

    “Ukrainian fArmy” izstrādātāji sola, ka tā tiks papildināta ar vairākiem traktora modeļiem un papildu kartēm. Krievijas kara tehnika būs apzīmēta ar kara atbalstošo “Z” burtu. “Ukrainian fArmy” ir pieejama par ziedojumiem, lai katrs pats var izvēlēties, cik lielu atbalstu sniegt. Videospēle ir pieejama Windows, Mac un Linux platformām, lai uzrunātu plašāku auditoriju, kā arī tā neaizņems parāk daudz vietas datorā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma