Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google”, iespējams, strādā pie “Google Wallet” atdzīvināšanas

    Jaunākie raksti

    Klīst baumas, ka “Google”, iespējams, atkal piedāvās digitālā maciņa “Wallet” iespējas. Šobrīd lietotne “Wallet” ir daļa no “Google Pay” maksājumu pakalpojuma, taču tiek ziņots, ka uzņēmums strādā pie digitālā maka saskarnes, kas ļaus piekļūt un pārvaldīt norēķinu iespējas, tajā varēs glabāt sabiedriskā transporta, kultūras pasākumu biļetes, caurlaides, lojalitātes kartes un daudz ko citu. Šobrīd lielāko daļu no šīm funkcijām iespējams izdarīt caur “Google Pay”, un, šķiet, ka caur šo pakalpojumu varēs arī piekļūt “Google” maciņam.

    Ziņots, ka “Wallet” varēs arī automātiski izņemt kartes un biļetes no lietotāja “Gmail” konta. Tā ir vēl viena funkcija, ko pašlaik atbalsta “Google Pay”. Tāpat digitālais maciņš ļaus ērti pārskatīt veiktos pirkumus un sekot līdzi maksājumiem un finanšu tēriņiem.

    Jāpiezīmē, ka “Google Wallet” sāka darboties 2011. gadā kā “Google” NFC maksājumu lietotne ar mērķi ļaut vienuviet un digitālā veidā glabāt maksājumu kartes. Savas darbības laikā “Wallet” tika strauji attīstīts kā digitāls maksājumu rīks un beigu beigās apvienots ar “Android Pay” norēķinu risinājumu, lai 2018. gadā izveidotu vienotu pakalpojumu “Google Pay”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma