Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW demonstrē atsvaidzināto X7

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs publiski atrādījis atsvaidzināto jeb facelift versiju X7 modelim, lai tas spētu konkurēt cīņā ar citiem luksusklases septiņvietīgajiem apvidniekiem. BMW būtiski izmainījis ārienes dizainu, tāpat izmaiņas skārušas arī salonu un jaudas agregātus. Publicētās bildes liek domāt, ka šis ir viens no BMW pamatīgākajiem facelift pēdējos gados.

    Uzreiz pamanāmas izmaiņas notikušas ar mašīnas dizainu, turklāt šīs izmaiņas, visticamāk, sniedz ieskatu gaidāmās 7. klases dizainā. BMW paziņojumā norāda, ka jaunais priekšdaļas dizains ir daļa no jaunās BMW dizaina valodas luksusklases modeļiem. Tagad X7 būs aprīkots ar dalītajiem lukturiem – augstāk novietoti ir LED dienasgaismas lukturi, zemāk LED tuvās un tālās gaismas. Lukturi novietoti tā, lai izskatītos neuzkrītoši. Izmaiņas skārušas arī radiatora resti, kas tagad saņēmusi hromētus akcentus, savukārt dārgākajās versijās tā būs izgaismota.

    Reklāma

    Mašīnas aizmugurē izmaiņas ir mazākas un BMW apgalvo, ka aizmugurējie lukturi rada labāku apgaismojuma intensitāti. Tāpat autoražotājs papildinājis krāsu paleti, kur tagad pieejamas 14 jaunas virsbūves krāsas. Pirmoreiz BMW vēsturē būs pieejami arī milzīgi 23 collu diski.

    Izmaiņas notikušas arī auto salonā – 12,3 collu multimediju displejs un 14,9 collu vadītāja instrumentu panelis tagad atrodas vienā izliektā displejā. BMW saglabājis visas iepriekš zināmās kontroles sistēmas, tostarp žestu un balss vadību, kā arī fiziskās pogas. Auto tagad būs aprīkots ar jaunāko iDrive 8 sistēmu.

    Tehniski aktīvā stūres sistēma uzlabos manevrēšanu nelielos ātrumos, pieejama arī aizmugurējo riteņu piestūrēšana. Dārgākajās versijās pieejama “Active Comfort Drive” sistēma, kas ar kameru palīdzību novērtē priekšā esošo ceļa segumu un pielāgo balstiekārtas regulējumu. Auto aprīkots ar gaisa jeb “air” balstiekārtu. Izmaiņas skārušas arī jaudas agregātus, kas tagad attīsta nedaudz vairāk jaudas un lielāku griezes momentu. Plānots, ka pie klientiem atjauninātais X7 ieradīsies gada otrajā pusē.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Napalm
    14.04.2022 14:06

    Pēc tās priekšas es īsti nevaru saprast vai šis nav aizkavējies 1.aprīļa joks.

    Raf
    14.04.2022 14:34
    Reply to  Napalm

    Bomžiem par šo nav ko iespringt – tāpat nevar atļauties.

    Napalm
    14.04.2022 15:44
    Reply to  Raf

    Kā iespringt tiem kam nauda nav problēma?

    Bmw
    14.04.2022 14:27

    Kautkāds hyundai ( huiday) SUV Lampu izkārtojums

    Skābene
    14.04.2022 15:39
    Reply to  Bmw

    Auto speciāli dizainēts priekš ķīnas tirgus!

    kkā tā
    14.04.2022 22:33

    Izskatās baigi augsts – vai pats var nomainīt spuldzīti?

    Elektriķis
    15.04.2022 08:03
    Reply to  kkā tā

    Tu domā, ka tam pie griestiem ir lustra ar kvēlspuldzēm?

    Reklāma