Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Samsung Smart Monitor M8 – lakonisks dizains un neskaitāmas iespējas

    Jaunākie raksti

    Samsung laiž klajā viedo monitoru klāsta papildinājumu – Smart Monitor M8, kas ir īpaši noderīgs tiem, kuri dod priekšroku multifunkcionālai, estētiskai ierīcei un vēlas ietaupīt vietu mājoklī. Tas būs piemērots gan darbam, gan izklaidei, turklāt tā minimālistiskais dizains un bezvadu savienojuma iespējas lieliski iederēsies jebkurā interjerā. Jaunais 38 collu modelis pieejams maigos pasteļtoņos un atšķirībā no priekšgājējiem tagad aprīkots ar SlimFit kameru.

    “Radot jauno Smart Monitor M8 modeli, īpaša uzmanība tika veltīta tā dizainam. Svarīgi, lai ierīce būtu ne tikai bagāta ar dažādām funkcijām, bet arī estētiski iederētos telpā un saplūstu ar apkārtējo vidi. Jaunā modeļa ekrāns ir vien 11,4 mm, kas ir par aptuveni trešdaļu mazāk, kā iepriekšējiem šāda tipa modeļiem. Izvēlētās korpusa krāsas, iespaidojuši dabas motīvi – zilas debesis, rozā atblāzmas no rietošas saules stariem, kā arī zaļie meža toņi,” stāsta Osvaldas Varnas, Profesionālo displeju pārdošanas daļas vadītājs Baltijā.

    Reklāma

    Dators, monitors un televizors vienā

    Smart Monitor M8 ir viss, kas vajadzīgs pilnvērtīgam mājas birojam pat neizmantojot datoru. Pateicoties ierīcē pieejamajām lietotnēm, kā piemēram, Microsoft Office 365, viedajā monitorā iespējams strādāt pie dokumentiem, meklēt saturu internetā, kā arī sazināties ar kolēģiem tiešsaistē, izmantojot iebūvēto mikrofonu un SlimFit kameru, kas ērti piestiprinās ekrāna aizmugurē. Smart Monitor pieejama arī Remote Access jeb attālināta piekļuve portatīvā datora darbvirsmai, tādēļ, ja dators palicis darbā, visus iesāktos darbus iespējams paveikt arī no mājām.

    Tāpat Smart Monitor var izmantot kā papildu ekrānu portatīvajam datoram vai mobilajai ierīcei. M8 var ērti savienot gan ar Samsung viedtālruņiem, gan citu ražotāju ierīcēm, nepieciešams vien Wi-Fi savienojums. Monitors būs lieliski piemērots, lai tajā spoguļotu viedtālrunī uzņemtos attēlus un video vai uz lielāka ekrāna baudītu sociālo mediju saturu.

    Kad darbi paveikti, monitors pārtop par televizoru. Pateicoties uzlabotajam Smart Hub tīklam, Smart Monitor, bez savienojuma ar citām ierīcēm, pieejamas vairākas straumēšanas platformas, piemēram, Netflix, Apple TV, YouTube u.c. Vēl ērtākai lietošanai, M8 komplektā iekļauta arī tālvadības pults, kura lādējama ar USB C tipa vadu.

    Plašs tehniskais aprīkojums

    Monitors aprīkots arī ar adaptīvo attēla tehnoloģiju, kas automātiski pielāgo ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru, baudot saturu UHD izšķirtspējā. M8 viedā monitora statīvs ļaus ierīci pielāgot lietotājam ērtākajā pozīcijā, jo iespējams regulēt ne tikai tā augstumu, bet arī ekrāna slīpumu. Monitors kalpos arī kā viena no viedā mājokļa ekosistēmas ierīcēm. Savienojot visas ierīces SmartThings lietotnē, monitors kļūst par SmartThings Hub no kura ērti pārvaldīt citas pievienotās ierīces un pat apgaismojumu un istabas temperatūru.

    Viedais monitors M8 par savu plašo tehnoloģiju klāstu, ieguvis arī CES Innovation Awards apbalvojumu.

    Pieejamība

    Smart Monitor M8 38 collu modelis baltā krāsā šobrīd pieejams Samsung e-veikalā un citos partneru veikalos. Zilās, rozā un zaļās krāsas modeļi būs pieejami maija beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Dzerve
    13.04.2022 10:46

    Jācer, ka šis nu būs kļuvis “smārtāks” – mans M5 ieguvis vārdiņu ” Samdung Dumb Monitor M5″…

    Morgen
    13.04.2022 22:24
    Reply to  Ivars Dzerve

    Kā izpaužas M5 neapķērīgums? Specifikācijā norādītie programmnodrošinājuma parametri M8 un M5 sevišķi neatšķiras, tā kā būtu derīgi zināt, kuras ir tās vājās vietas, kuras jāpārbauda jaunajam modelim.

    sheriff
    13.04.2022 15:35

    Ražotājs vēl pats nezina par 38 collu modeli, bet gādīgais Kursors jau sūta uz partneru veikaliem grābt ciet.

    Screen Shot 2022-04-13 at 15.28.54.png
    Reklāma