Web Analytics
More
    Reklāma

    Nissan turpinās problēmas ar elektriskā “Ariya” SUV palaišanu tirgū

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotāja Nissan elektriskais krosovers “Ariya” labu laiku atradās izstrādes posmā, bet tagad jau labu laiku gaidām šo mašīnu Nissan dīleru salonos – mašīnai pie klientiem bija jānonāk jau pagājušā gada vasarā, taču tas nenotika Covid-19 radīto problēmu dēļ un automašīnas piegādes nav sākušās vēl līdz pat šim brīdim.

    Kā vēsta ziņu aģentūra Reuters, Nissan jau otro reizi bijis spiests pārcelt “Ariya” palaišanu tirgū, šoreiz to pamatojot ar pusvadītāju deficītu un citām problēmām piegādes ķēdē. Pagaidām mašīnas laišana tirgū pārcelta līdz maijam.

    “Ariya” ir svarīgs modelis Nissan piedāvājumā un ražotājs uz to liek lielas cerības. Kad mašīna pirmoreiz tika prezentēta, tā tika uztverta kā vērā ņemams konkurents elektroauto tirgū, taču kopš pirmās prezentācijas tirgū parādījušies daudzi līdzvērtīgi auto, kuru cena ir mazāka nekā “Ariya” prognozētā cena.

    Nissan cer, ka “Ariya” iezīmēs jaunas elektroauto ēras sākumu ražotāja piedāvājumā – turpmāko gadu laikā Nissan iecerējis līdz 15 jauniem elektroauto modeļiem, kas turpinās “Leaf” iesākto elektrifikācijas ceļu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma