Web Analytics
More
    Reklāma

    Atgriežoties darbam ofisā, Google darbiniekiem varēs saņemt bezmaksas elektrisko skrejriteni

    Jaunākie raksti

    Google oficiāli paziņojis, ka sākot ar 4. aprīli visiem Sanfrancisko bāzētajiem darbiniekiem ir jāatgriežas ierastajā darba ritmā ofisā, tomēr tiks saglabāta iespēja pāris dienas strādāt attālināti.

    Lai veicinātu un uzlabotu šo procesu, uzņēmums katram no Silīcija ielejas darbiniekiem piedāvās bezmaksas elektrisko skrejriteni, lai mobili nokļūtu no darba līdz ofisam un atpakaļ. Google sadarbosies ar skrejriteņu zīmolu Unagi, lai noslēgtu īpašu programmu “Ride Scoot”. Tās ietvaros Unagi nodrošinās savu skūteru abonēšanas servisu, kura izmaksas segs pats Google, tādējādi sniedzot bonusu saviem darbiniekiem.

    Reklāma

    Piedāvājumā būs Unagi One skrejriteņa modelis, kura maksimālais ātrums pārsniegs 30km/h, ko nodrošinās divi elektromotori, un ar to varēs veikt ~25km garu distanci ar vienu uzlādi. Tā mazumtirdzniecības cena ir 990 dolāru, bet Unagi ikdienā piedāvā abonēšanas servisu par 49 dolāriem mēnesī, kurā iekļauta gan apdrošināšana, gan uzturēšana.

    Google gadījumā darbiniekiem būs jāveic vismaz deviņi braucieni mēnesī, lai kvalificētos uzņēmuma kompensācijai par Unagi skrejriteni. Kā arī Google darbinieki saņems lētāku abonēšanas maksu, kā arī skūterus pievienos transporta veidiem Google iekšējā sistēmā. Šī nav vienīgā sadarbība, kādu paspējis noslēgt elektrisko skrejriteņu serviss, jo zināmo klientu skaitā ir arī tādi tehnoloģiju uzņēmumi kā Salesforce.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krisjanis Kronbergs
    07.04.2022 08:31

    Piedāvājumā būs Unagi One skrejriteņa modelis, kura maksimālais ātrums pārsniegs 30km/h, ko nodrošinās divi elektromotori, un ar to varēs veikt ~25km gadu distanci ar vienu uzlādi. 25km gadu distaci?????

    Reklāma