Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” savu “Fitness+” treniņu klāstu papildina ar vingrinājumiem jaunajiem vecākiem

    Jaunākie raksti

    Savos produktos un pakalpojumos “Apple” arvien vairāk integrē ar fiziskām aktivitātēm, fitnesu saistītas iespējas. Viens no pakalpojumiem, kas tieši fokusējas uz to, ir “Apple Fitness+”, kas piedāvā video treniņus un kura iespēju klāstu uzņēmums regulāri papildina, piedāvājot gan plašāku aktivitāšu izvēli, gan koncentrējoties uz lietotājiem ar dažādām vajadzībām un dzīvesveidu. “Apple” nesen papildinājis “Fitness+” saturu un tagad piedāvā jaunu video treniņu sēriju “Get back to fitness after having a baby”, kas koncentrējas uz jauno māmiņu vajadzībām un labsajūtu.

    Šajā sērijā “Apple” piedāvā septiņus desmit minūšu garus treniņu video, kas ir dažādas intensitātes un fokusējas uz atšķirīgām ķermeņa daļām. Protams, neiztikt arī bez izaicinājumiem. Aktivitātes vada Betina Gozo, kura pati ir jaunā māmiņa. Jaunā treniņu sērija pieejama no 4. aprīļa.

    Jāpiebilst, ka “Apple Fitness+” ir salīdzinoši jauns pakalpojums, ko “Apple” prezentēja 2020. gada septembrī. Tā piedāvātie treniņu video ietver kopumā 11 veidu aktivitātes, ieskaitot spēka treniņus, jogu, meditāciju. Ik nedēļu šajā pakalpojumā tiek pievienoti jauni no 5 līdz 45 minūtēm gari treniņu video. Būtiski, ka “Fitness+” lietošanai obligāti nepieciešams “Apple Watch” pulkstenis. Pakalpojuma cena ir 9,99 USD mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    05.04.2022 10:53

    virsrakstā ir rakstīts “jaunajiem vecākiem”. kāpēc rakstā nav pieminēts, kādi video treniņi ir domāti jaunajiem tēviem?

    Ralfs
    06.04.2022 08:03

    Kad Fitness+ bus pieejams Latvija?

    Reklāma