Web Analytics
More
    Reklāma

    “LG Electronics” atbalsta Ukrainas iedzīvotājus, sniedzot palīdzību viena miljona dolāru apmērā

    Jaunākie raksti

    “LG Electronics” (LG) ir ļoti noraizējies par visu konflikta ietekmēto cilvēku veselību un drošību, tāpēc LGatkārtoti apliecina apņemšanos atbalstīt Ukrainas iedzīvotājus. Uzņēmums paziņo, ka ziedo sadzīves tehniku un nodrošina arī cita veida atbalstu viena miljona ASV dolāru apmērā.

    LG sadarbojas ar nevalstiskajām organizācijām (NVO), lai sniegtu savu atbalstu astoņās valstīs, kurās ir liels bēgļu skaits no Ukrainas, tai skaitā Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Ungārijā, Rumānijā, Slovākijā un Čehijā.

    Reklāma

    Savukārt Latvijā LG nodrošina atbalstu patvēruma meklētājiem no Ukrainas, kuri uzturas Rīgā, Daugavpilī un Ventspilī. LG nodrošinājis sadzīves tehniku – ledusskapjus, veļasmašīnas un mikroviļņu krāsnis organizācijām, kas jau šobrīd nodrošinājušas naktsmītnes vai uzturēšanās vietu vairāk nekā 500 patvēruma meklētājiem, tostarp biedrībai “Latvijas Samariešu apvienība”, biedrībai “Attīstībai un nākotnei”, biedrībai “Common Ground”, Ventspils Augstskolas dienesta viesnīcai, Daugavpils Universitātes dienesta viesnīcai, kā arī Daugavpils medicīnas koledžas dienesta viesnīcai.

    LG turpinās cieši sadarboties ar saviem birojiem Eiropā un vietējām NVO, lai sniegtu atbalstu ukraiņiem, kuri bijuši spiesti pamest savu valsti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma