Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Lielbritānijā drīzumā atvērs “Supercharger” tīklu visiem elektroauto

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla eksperimentālā kārtā atsevišķās Eiropas valstīs jau vairākus mēnešus piedāvā iespēju lādēties “Supercharger” tīklā jebkura ražotāja elektroauto īpašniekiem. Kā zināms, līdz šim “Supercharger” bija pieejami tikai Tesla mašīnu īpašniekiem. Izskatās, ka Tesla gatava spert nākamo soli un piedāvāt “Supercharger” uzlādes iespējas visiem elektroauto īpašniekiem Lielbritānijā.

    Kā izteikusies britu parlamenta locekle Trūdija Harisone, Tesla šādu soli varētu spert “nedēļu vai mēnešu” laikā. Tātad, runa vairs nav par ilgāku laika posmu, bet gan par iespējamu “Supercharger” atvēršanu visiem jau šī gada laikā.

    Lielbritānijas parlamenta pārstāve gan neatklāja, kā viņa zina par šiem Tesla plāniem vai termiņiem, taču visai iespējams, ka autoražotāja pārstāvji paši informējuši par šādu plānu. Lielbritānijā pēdējā gada laikā palielinājušies elektroauto pārdošanas rādītāji un tieši Tesla izvirzījusies pārdošanas topu galvgalī. Tesla izteikusies, ka papildus ienākumus izmantos, lai vēl vairāk paplašinātu savu uzlādes tīklu valstīs, kur tas jau pieejams, kā arī veidos uzlādes vietas tur, kur to vēl nav.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma