Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel prezentē Arc galddatoru videokartes, veikalos tās nonāks jau šovasar

    Jaunākie raksti

    Intel tikko izziņojis Arc videokartes klēpjdatoriem, bet vienlaikus netika piemirsts par Intel Arc galddatoru videokartēm. Parādīts tika Intel Arc videokartes izskats, kas vairs nemainīsies.

    Intel Arc galddatoru videokartes nonāks veikalu plauktos kaut kad vasarā, bet jau šobrīd zināms, ka Intel Arc būs pieejamas visai ierobežotā apjomā.

    Reklāma

    Intel Arc videokartēm vismaz sākumā būs divu dzesēšanas ventilatoru dizains, videokartes tiks pie vienas HDMI pieslēgvietas un trim DisplayPort. Pagaidām nav zināms, kādas HDMI un DisplayPort versijas tiks izmantotas Intel Arc.

    Intel Arc klēpjdatoros nonāks jau vasaras sākumā. No Intel Arc varēs izvēlēties Arc 5 un Arc 7 videokartes, abām būs pieejama XeSS AI super-sampling iespēja, kas aptuveni atbilst Nvidia DLSS filozofijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    31.03.2022 12:13

    Un ekskluzīvuma dēļ tiks tirgotas pa divkāršu cenu :)

    Biteme
    31.03.2022 13:34
    Reply to  Krotow

    Var taču necepties un izmantot integrēto video. Tikpat labi mēs tagad varētu žēli raudāt par laikiem, kad degvielas litrs maksāja 4x mazāk.

    Krotow
    13.04.2022 13:40
    Reply to  Biteme

    Labi jau. Pēc RTX 3080 iegādes radās ideja, kur manā mājsaimniecībā noderētu arī viena Arc 7. Ja to varēs nopirkt +/- 600€ robežās.

    Last edited 2 years ago by Krotow
    Reklāma