Web Analytics
More
    Reklāma

    Autonomas uzņēmums Hertz savu piedāvājumu papildina ar Tesla “Model Y”

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada nogalē autonomas uzņēmums Hertz izziņoja vērienīgu darījumu, kas paredzēja iegādāties 100 tūkstošus Tesla elektriskās automašīnas, konkrēti “Model 3”. Tagad Hertz savam nomas auto piedāvājumam pievienojis citu Tesla modeli, proti, “Model Y”.

    Pērn lielais nezināmais bija piegādes termiņš – Hertz visas savas mašīnas cerēja saņemt līdz šā gada beigām un, lai arī Tesla vadītāji par to nebija īpaši pārliecināti, piegādes notiek itin raiti. Tagad Hertz mājaslapā atrodams arī “Model Y”, lai gan iepriekš tur varēja izvēlēties tikai “Model 3”.

    Nav līdz galam skaidrs, vai šie “Model Y” eksemplāri ir daļa no sākotnējā 100 tūkstošu auto pasūtījuma, vai arī tie ir papildinājums šim pasūtījumam. Ja par atskaites punktu ņemam komentārus pēc noslēgtā darījuma pērn, tad viss liecina, ka šis ir papildinājums oriģinālajam darījumam. Jāpiebilst, ka tikai puse no šiem 100 tūkstošiem Tesla auto pieejamas sabiedrībai – otra puse nodota Uber mašīnu šoferu rīcībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    29.03.2022 11:44

    Slikta pieredze ar Hertz nomu, turpmāk no viņiem neko neņemšu! Katrā gadījumā šā brīža degvielas cenas veicinās straujāku pāreju uz EV.

    Last edited 2 years ago by Skābene
    digitalk
    29.03.2022 11:48
    Reply to  Skābene

    jā, protams, elektrība no naftas, gāzes un oglēm ir lētāka un ekoloģiskāka :D

    Skābene
    29.03.2022 12:21
    Reply to  digitalk

    Mans komentārs bija par ASV tirgu, kur ir diezgan iespaidīgs AES potenciāls. Arī saules un vēja parki tiek attīstīti diezgan lielos tempos, bet fosilā kurināmā cenas tikai veicinās atteikšanos no fosilā kurināmā un liks meklēt citus risinājumus. Ierindas amerikānis nav priecīgs maksāt 7 dolārus par galonu.

    digitalk
    29.03.2022 12:26
    Reply to  Skābene

    toties Vācija ekoteroristu ietekmē likvidē savas AES. vai pat visas jau likvidējusi? nesekoju, bet idiotisms pret praktiskumu tur sit augstu vilni. labāk Krievijas gāze, tipa.

    Reklāma