Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 10 Pro beidzot būs pieejams Eiropā

    Jaunākie raksti

    Beidzot paziņots, ka pircējiem Eiropā OnePlus 10 Pro būs pieejams jau no 31. marta. Maciņš šim pārbaudījumam ir sagatavots? Pagaidām nekāda informācija par lētāko OnePlus 10 nav pieejama, varētu būt, ka pie lētāka OnePlus 10 sērijas viedtālruņa nemaz netiksim.

    Šobrīd var pieļaut, ka Eiropas OnePlus 10 Pro būs tāds pats kā Ķīnas modelis. Eiropas OnePlus 10 Pro arī vajadzētu tikt pie 6.7 collu AMOLED ekrāna, Snapdragon 8 Gen 1 procesora, 8 GB vai 12 GB RAM, 128 GB, 256 GB vai 512 GB atmiņas un Android 12.

    Reklāma

    OnePlus 10 Pro šogad izmanto trīs galvenās kameras – 48 megapikseļu galveno kameru, 8 megapikseļu telefoto un 50 megapikseļu ultra platleņķa kameru. OnePlus 10 Pro ir 5000 mAh akumulators un vismaz Ķīnā tiek piedāvāta 80 W ātrā uzlāde.

    Cerams, ka lādētājs būs kastītē, jo nu jau šī zaļā domāšana ir aizgājusi par tālu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arčiņš
    26.03.2022 10:52

    Pēdējais teikums ir kā no labākās putlerstānas demagoģijas lappuses. Varbūt vēl nacisti un baderavieši ir vainīgi pie zaļās domāšanas? Pat ja katram desmitajam nevajadzēs to mega ātro lādētāju , tas jau būs ieguvums planētai. Pārējie vienkārši nopirks to.

    digitalk
    26.03.2022 11:19
    Reply to  Arčiņš

    zaļo ekoteroristu hitlerjūgends pamodies? kāpēc nekritizē pie Nokia G21 raksta par 10W barokli komplektā, ja G21 ņem pretī 18W? tur gan ir reāls izgāztuves produkts.

    mega ātrais lādētājs ir daudz noderīgāks par lielveikalu plauktos redzamo BS uz 5-10W un reālā dzīvē nav lieks praktiski nekur.

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Arčiņš
    26.03.2022 11:41
    Reply to  digitalk

    O. Kādu ļoti aizskāru :)…! Hitlerjūgends! Vov! Ja esmu par iespēju izvēlēties pirkt lādētāju vai dabūt par “brīvu” tad esmu ekoterorists. Neesmu zaļš pietiekami , lidoju ar lidmašīnu , dažreiz izmantoju veikala plastmasas maisiņus un daudz ko vēl , bet atvilkne kuru vairs nevaru aizstāstīt un kurā man glabājas visādi lādētāji mani besī.

    digitalk
    26.03.2022 11:54
    Reply to  Arčiņš

    tu pats uzsāki tādu tendenci par nacistiem ;)

    kā reiz tas, ka tev atvilkne ir pilna ar aizvēsturiskiem lādētājiem, kas nav spējīgi adekvāti pildīt savu pienākumu, liecina par izgāztuves barokļu pārpilnību telefonu komplektācijās un veikalu plauktos. ja tev pie telefona būtu iepakots baroklis ar 80W ātro uzlādi un PD, tad dažos gados pārliecinātos, ka tam ir ilgtspēja.

    kas notiks, ja telefonam komplektā nebūs adekvāts baroklis? lietotājs ies uz veikalu un nopirks pirmo, kas pagadīsies — tas var būt izgāztuves sūds uz 10W vai QC3 ar 36W, jo lielākajā daļa veikalos vienkārši nav nekā labāka vai arī lietotājs izdomās ekonomēt. tālāko scenāriju, cik ātri tāds nonāks miskastē vai tavā atvilknē, vari dadomāt pats.

    Arčiņš
    26.03.2022 12:24
    Reply to  digitalk

    Teorētiska iespēja no dzīves. Nopērc telefonu ar 80w lādētāju . Telefonu nejauši iznīcini un nopērc nakošo ar tādu pašu lādētāju un lūk tev paliek pāri atvilknes kandidāts.

    digitalk
    26.03.2022 13:52
    Reply to  Arčiņš

    [paceļ ķepiņas un padodas] :D

    lai arī tava argumentācija ir nepārliecinoša, bet šajā konkrētajā gadījumā tev izrādījās taisnība, jo ķīniešu baroklis ir proprietāra standarta un uz 80W ir spējīgs lādēt tikai līdzīgas ķīniešu viedlāpstas. pārējās iekārtas labākā gadījumā var ieraudzīt 15-20W, ja atbalsta QC3. tā ka šis lādīzeris ir uz robežas ar izgāztuves produktiem.

    tiesa ir viens bet — LV veikalos nepārdod superVOOC barokļus, tāpēc tādu vietā lietotājs turpinās pirkt izgāztuves produktus un lamās OpenPlus par bezjēdzīgi lēno uzlādi apsolītās ātrās vietā. kas ir sliktāk hvz.

    Last edited 2 years ago by digitalk
    myself
    27.03.2022 00:15
    Reply to  Arčiņš

    Telefonus maini kā zeķes, bet vēlies taupīt dabu neiekļaujot komplektā lādētāju? Izklausās pēc eko-personības-dalīšanās.

    Mmm
    26.03.2022 12:04
    Reply to  Arčiņš

    Pašam jau otrais iPhone pēc skaita, un joprojām izmantoju lādētāju no Samsung Galaxy S6. S8 lādētājs tā arī stāv kastītē neatpakots, jo izmantoju to pašu no S6, un pēc tam pārejot uz iPhone, turpinu izmantot S6 lādētāju, nu jau otrajam iPhone pēc kārtas. Nu nav vajadzības pēc tiem lādētājiem komplektā. Ja vajadzēs, tad pērkot jaunu tel, var vienkārši piemest klāt grozā. Un nav tas dārgi…25eur par oriģinālo lādētāju? Pie tel cenas 500eur tie ir 5%, pie cenas 1000eur tie ir 2,5%. Un vienalga čīkst ka lādētāji tik dārgi… Tanī pašā Aliexpress, normāls lādētājs maksā tikpat ja ne vēl vairāk.
    Tāda sajūta ka liela daļa no tiem kas čīkst par to ka telefoniem nenāk līdzi lādētāji to dara tikai čīkstēšanas pēc…lai tik būtu par ko pačīkstēt. Mūžam neapmierinātie egoisti.

    digitalk
    27.03.2022 05:25
    Reply to  Mmm

    > lādētāju no Samsung Galaxy S6
    Fast charging 15W

    > S8 lādētājs tā arī stāv kastītē neatpakots
    Fast charging 15W

    > turpinu izmantot S6 lādētāju, nu jau otrajam iPhone pēc kārtas
    Fast charging (23W, unofficial rating)

    nav brīnums, ka tev, ar saviem ~20W uzlādes, lādētāji der arī no atkritumu poligona produkcijas un nemaksā vairāk par 25 eiro. tikmēr citiem telefonu īpašniekiem ir nedaudz augstākas prasības nekā atpalikušajam ābolim. un kad atbilstošs lādētājs nav nopērkams ne komplektā, ne veikalā, ne arī Latvijā, tad rodas likumsakarīgs jautājums — nahuahua?!

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Mmm
    27.03.2022 11:53
    Reply to  digitalk

    Pirmā lieta ko izdaru jaunam tel – atslēdzu Fast Charging, man nav vajadzības pēc viņa. Tāpat lādēju caur wireless…pie vada pieslēdzu labi ja pāris reizes gadā.

    Cik % no visiem tel lietotājiem vajag to ļoti ātro lādēšanu – ļoti nedaudziem. Tiem kuriem to vajag, arī nopirks viņu atsevišķi.

    Un vēl, ja kāds lieto apple tel, nevajag to uztvert kā personīgu apvainojumu :)
    Es 10 gadus lietoju android tel, un arī vīpsnāju par apple…bet kad pārgāju uz apple, vairs nesmujos ne par apple ne par citiem tel, uzskatu ka katrs lieto to ko viņš grib, un apsmiet vai lamāt kādu tikai tāpēc ka viņš lieto kaut kādu noteiktu brendu ir bērnišķīgi.

    p.s. Jā, man varbūt dzīvē nav tik labi paveicies kā tev, tāpēc lietoju lādētājus no “atkritumu poligona”…bet tas nenozīmē ka jāizrāda savs snobisms un tik ciniski jāuzsver savs “pārākums”

    Hardware
    27.03.2022 12:56
    Reply to  Mmm

    Man tas pats, visām ierīcēm (ja tas iespējams) atslēdzu “fast charge” un ari paziņām/draugiem iesaku, nu vismaz tiem kuri to var atļauties izdarīt. Fast charge VIENMĒR kaus baču, par cik lādēju telefonu tikai pa naktiz tad tāds fast charge man principā neinteresē ir bijušias varbūt 2x gadā kad to ieslēdzu, bet citādāk vismaz priekš manis nav sevišķi vajadzīga funkcija, nemaz nerunājot par to, ka tas viss sabeidz to baču ātrāk.
    Nebūšu protams tik nepieklājīgs, ka nabaga IT sētnieks digitalk, kurš visiem cenšas uzspiest savu “pareizo” viedokli, acīmredzot šajā nozarē nostrādajis pārāk ilgi un jau vairs ar loģiku nedraudzējas, tadēļ viņaprāt, visiem ir vajadzīgs tas, ko pats “masters” akceptē par labu esam…

    dzonijs
    27.03.2022 17:59
    Reply to  Hardware

    Īstenībā nav taisnība, ka Fast charging baigi nokauj bateriju. Man ir Samsung S8+ no tā iznākšanas brīža 2017.gada maijā. Tūlīt būs apaļi 5 gadi, kopš to lietoju. Izmantoju visu laiku Fast charging. Baterijas resurss vēl aptuveni 75% no sākotnējā. Šaubos, ka ar lēno lādēšanu pa 5 gadiem būtu diži vairāk palicis baterijas resurss. Šis ir pirmais telefons, kurš man tiešām tik ilgi jau kalpo un vēl pat neplānoju to mainīt.

    Last edited 2 years ago by Jānis S
    digitalk
    27.03.2022 13:56
    Reply to  Mmm

    tu pats sevi dzirdi?

    “es atslēdzu, man nevajag, es lādēju, man nevajag, citiem arī nevajag, paši nopirks”. visi spriedumi grozās tikai ap tevi un taviem ieradumiem. lielākā daļa pircēju gan parasti vēlas saņemt to, kas ražotāja reklāmās sarakstīts un par ko samaksāts.

    > Es 10 gadus lietoju android tel, un arī vīpsnāju par apple

    esmu “internacionālists” — es vienlīdz “neieredzu” visus brendus. man vienalga vai tā ir crApple, vai Shamesung. holy wars lai paliek tīņiem un studentiem.

    > lietoju lādētājus no “atkritumu poligona”

    kur tad pēkšņi izčabēja tavs “zaļums”? un bezvadu lādēšanā enerģijas zudumi ir 47+ procenti. vai jūties gandarīts par videi nodarīto kaitējumu? ;))

    Mmm
    27.03.2022 20:06
    Reply to  digitalk

    To ka esi heiteris, es jau sapratu :)

    Es nekur nevienā brīdī neteicu ka wireless charging ir eco-green…man vienkārši tā ir ērtāk. Noliec tel uz galda, plaukta, kumodes, auto turētāja…etc. un lādējas. Savukār lādētāju neiekļaušana palīdz lieki neuzražot nevajadzīgu elektronikas daudzumu, ietaupot resursus un enerģiju. Kam vajag, tas nopirks. Vēl nevajag aizmirst par iepakojuma izmēriem – tie ir krietni mazāki tagad, līdz ar to ietaupās uz loģistikas izmaksām (atkal, enerģija un CO2 izmeši).
    Un starp citu, ja es izmantoju saules paneļu saražoto elektrību, tad nav starpības vai lādē ar vadu vai bez – abi varianti ir eco :)

    Vēl par tēmu…kāpēc neviens nepieprasa lai auto obligāti tiktu tirgoti gan ar vasaras gan ziemas riepām? Bez tām auto lietot nevar. Tāpat ar OCTA, tam būtu obligāti jānāk komplektā, bez tās auto lietot arī nevar. Tagad OCTA un nesezonas riepu iegāde ir atstāta paša pircēja ziņā.
    Printeri arī tiek tirgoti bez USB vada (nu vismaz kad viņi vēl bija aktuāli).

    Jebkurā gadījumā, telefonu tirdzniecība bez lādētāja komplektā ir augšupejošs trends un tuvākajā laikā tas nemainīsies…var to ienīst, var priecāties…bet ražotājiiem uz to ir uzlikt… :) Tā ka kādu laiku tas tā arī būs…

    digitalk
    27.03.2022 22:12
    Reply to  Mmm

    > To ka esi heiteris, es jau sapratu :)

    nu redz’, atkal kārtējā klišejas leibīte. es neheitoju kompānijas, tikai nekautrējos izteikties par to feiliem. mani šī brīža telefoni ir samsunga monobloks un iphone 5s. vai vēl būs nepamatoti apgalvojumi par heitu?

    par pārējo man slinkums diskutēt, jo tas prasītu nopietnu laika patēriņu meklējot faktisko materiālu, ko interneta trollēni nekad nedara (tas nav par tevi).

    > lai auto obligāti tiktu tirgoti gan ar vasaras gan ziemas riepām?

    bez riepām auto nebrauc, bez lādētāja tlf nestrādā. kur arguments?

    Karamba
    03.06.2022 00:45
    Reply to  Mmm

    Man vajag, jo 10 pro ir mans otrais oneplus ar ātro uzlādi 🙃

    Last edited 1 year ago by Karamba
    Andris
    26.03.2022 19:49

    Lādētājam, manuprāt, ir obligāti jābūt komplektā ar telefonu. Citādi tas ir stulbums…

    myself
    27.03.2022 00:22
    Reply to  Artis Ābols

    Varēji pat netaisnoties, ir daudz vienkāršāk – jebkurai ierīcei, ko es iegādājos, ir jābūt nokomplektētai tā, lai es to varētu lietot. Lādētājs ir telefona neatņemama sastāvdaļa, bez tā telefons nevar pildīt savu pamatfunkciju. Var neiekļaut aizsargvāciņu, austiņas u.c. krāmus. Pat pieļauju, ka kāds īpaši kašķīgs pircējs par šo varētu sūdzēties PTAC – nopirku telefonu, tas darbojās vienu dienu un tad vai nu jāpērk jauns, vai jāiegādājas rezerves daļas… ;)

    Kursors.lv
    27.03.2022 18:32

    GSMArena vispār labs rakts par šo lādētāju tēmu, iesaku izlasīt: https://www.gsmarena.com/what_does_fast_charging_cost_in_terms_of_battery_capacity-news-53685.php

    Au Sainis
    01.04.2022 08:08

    In The Box
    OnePlus 10 Pro

    80 W SUPERVOOC strāvas adapteris

    C tipa kabelis

    Īsa pamācība darba sākšanai

    Pavadvēstule

    Drošības informācija un garantijas kartīte

    Ekrāna aizsargs (uzstādīts iepriekš)

    Aizsargapvalks

    Rīks SIM kartes izņemšanai

    Reklāma