Web Analytics
More
    Reklāma

    Škoda sadarbības partneris Ukrainā atsācis ražošanu

    Jaunākie raksti

    Škoda pārstāvji paziņojuši, ka viens no uzņēmuma sadarbības partneriem Ukrainā atsācis elektroinstalāciju ražošanu, kas ir ļoti nepieciešamas elektriskā “Enyaq” ražošanai. Sākoties Krievijas izraisītajai karadarbībai Ukrainā, daudzi uzņēmumi Ukrainā piespiedu kārtā apturēja ražošanu, kas nopietni ietekmējis piegādes ķēdes autoindustrijā, kas pēdējo pāris gadu laikā jau tā daudz cietusi no detaļu, īpašu pusvadītāju, trūkuma.

    Škoda uzskata, ka problēmām ar pusvadītājiem vajadzētu samazināties šā gada otrajā pusē, savukārt elektroinstalāciju un citu daļu trūkums rada kārtējos apgrūtinājumus normālai darbībai. Škoda mēneša pirmajā daļā uz laiku iepauzēja “Enyaq” ražošanu tieši detaļu trūkuma dēļ un apdraudēti bija vēl vismaz divi autoražotāja modeļi.

    Reklāma

    Sadarbības partneris Ukrainā savu darbu atsācis, nodrošinot pilnu servisu un rūpējoties par savu darbinieku drošību. Škoda gan cenšas nodrošināties pret turpmākām problēmām, ko varētu izraisīt karadarbība Ukrainā, tāpēc citās valstīs tiek palielinātas ražošanas jaudas, lai kompensētu Ukrainas iztrūkumu. Tiesa, to nav iespējams izdarīt vienas dienas laikā – apjomu palielināšanai citviet vajadzēs vismaz 3-4 nedēļas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma