Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izlaiž populārās Galaxy A sērijas jaunos viedtālruņus – Galaxy A33 5G un Galaxy A53 5G

    Jaunākie raksti

    Samsung ir izziņojis jaunākos Galaxy A sērijas viedtālruņus – Galaxy A53 5G un Galaxy A33 5G. Viedtālruņi izceļas ar vēl vairāk uzlabotu kameru sistēmu, kas aprīkota ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju, jaunu procesoru un ilgāku akumulatora darbības laiku.

    Viedtālruņu jaunā kameru sistēma aprīkota ar jaudīgām un populārām Galaxy S sērijas funkcijām. Galaxy A53 5G četru kameru sistēmai ir 64 megapikseļu OIS galvenā kamera ar VDIS tehnoloģiju, kas katru reizi uzņems izteiksmīgus kadrus. Augstas izšķirtspējas 32 megapikseļu priekšējā kamera būs lieliski piemērota selfiju uzņemšanai un kvalitatīvai videozvanu veikšanai.

    Reklāma

    Galaxy A53 5G ir 6.5 collu Super AMOLED ekrāns, kas nodrošina 120 Hz atsvaidzes intensitāti, savukārt Galaxy A33 5G ir 6.4 collu Super AMOLED ekrāns – 90 Hz atsvaidzes intensitāti. Turklāt viedtālruņu akumulatora darbības laiks ir uzlabots un bez uzlādes tas izturēs līdz pat divām dienām. Abiem viedtālruņiem ir 25 W ātrā uzlāde.

    Galaxy A53 5G un Galaxy A33 5G ir aprīkots ar izturīgu Corning® Gorilla® Glass 5 stiklu, kā arī piešķirtais IP67 reitings garantē, ka ierīces būs noturīgas pret ūdeni un putekļiem.

    Galaxy A sērijas komplektācijā vairs netiek iekļauts lādētāja adapteris un ir samazināts iepakojuma izmērs. Iepakojumā tiek izmantots ilgtspējīgi iegūts papīrs, savukārt ierīces ražošanā izmantoti pārstrādāti pēcpatēriņa materiāli (PCM) – sānu pogas un SIM kartes paliktņi radīti no šiem materiāliem.

    Viedtālrunis Galaxy A53 5G pārdošanā jau ir pieejams tagad www.samsung.lv, kā arī pie mobilo sakaru operatoriem un lielākajos elektropreču veikalos, bet Galaxy A33 5G būs pieejams no 22. aprīļa. Savukārt, aprīlī tiks izlaistas bezvadu austiņas Galaxy Buds2 un Buds Live jaunā – Onyx – krāsā, kas papildinās Galaxy A sērijas stilīgo dizainu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma