Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen izziņo pamatīgu programmatūras atjauninājumu elektriskajiem “ID” modeļiem

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen izziņojis vērā ņemamu “over-the-air” programmatūras atjauninājumu, ko pats ražotājs nodēvējis par “lielu programmatūras feisliftu”. Pēc atjauninājuma uzstādīšanas labāk strādās virkne esošo funkciju, kā arī tiks piedāvātas jaunas, līdz šim neredzētas funkcijas.

    Volkswagen ziņo, ka uzlabojumus saņēmušas “Travel Assist” un parkošanās funkcijas – auto pats spēj mainīt braukšanas joslas, kā arī uzlabota ceļa marķējuma atpazīšana. Ražotājs īpaši izceļ viedo maršruta plānošanu, kas sniegs labākus ieteikumus tieši gariem ceļa posmiem. Volkswagen tieši šo sistēmu izceļ kā “dramatiski uzlabotu”.

    Plānojot maršrutu, navigācijas sistēma ņems vērā satiksmes datus un dažādus iespējamos šķēršļus, kā arī pieejamās uzlādes jaudas dažādās stacijās, lai izveidotu pēc iespējas efektīvāku maršrutu.

    Pēc atjauninājuma “ID” saimes modeļi ar 77kWh bateriju varēs lādēties ātrāk – 135kW līdzšinējo 125kW vietā. Uzlabojums nav milzīgs, taču ceļā izdosies ietaupīt pāris minūtes. Volkswagen norāda uz uzlabojumiem baterijas termoregulācijas sistēmā, kas uzlabošot sniedzamību arī aukstos laikapstākļos. Uzlabojumi skars arī heads-up un vadītāja instrumentu displeju.

    Jaunais programmatūras atjauninājums oficiāli būs pieejams aprīlī, savukārt visi jaunie auto jau būs aprīkoti ar uzlaboto sistēmu.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    22.03.2022 16:36

    Bilde neatbilst virsrakstam.

    Reklāma