Web Analytics
More
    Reklāma

    Gatavojoties jaunā “iX1” prezentēšanai, BMW publicē pirmo jaunā auto attēlu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW pārtraucis elektriskā “i3” ražošanu un tagad mazākais elektroauto ražotāja piedāvājumā ir “i4”. Nākamajā mēnesī BMW iepazīstinās ar savu “i7” elektroauto, bet ražotājs parādījis pirmo attēlu ar “i3” aizstājēju, proti, “iX1”.

    BMW oficiālajā paziņojumā norāda, ka modelis apvienos labāko no autoražotāja elektriskajam tehnoloģijām, apvienojumā ar “X” modeļu daudzveidību. Plašāku tehnisko informāciju par šo modeli BMW pagaidām nav izziņojis, taču no spiegu foto un nopludinātiem iekšējiem dokumentiem zināms, ko varam gaidīt.

    Mašīna izmantos jauno “FAAR” priekšpiedziņas modeļu platformu, kas faktiski ir uzlabota un attīstīta jau esošās platformas versija. Visticamāk, jaudas agregātu “iX1” pārņems no “iX3”, kas aprīkots ar 80kWh bateriju, bet jaudīgākās versijas attīstīs ap 270 zirgspēkiem. Tiek prognozēts, ka lētākās versijas izmantos mazāk jaudīgus elektromotorus, iespējams tos pašus, kas lietoti elektriskajā Mini. BMW mašīnu centīsies saglabāt iespējami lētāku, tāpēc lētākajās versijās nevajadzētu sagaidīt lielu jaudu vai milzīgu sniedzamību ar vienu uzlādi.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma