Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi apsver ideju par savu pikapu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Audi apsver ideju radīt pašiem savu pikapu, kas konkurētu ar Toyota Hilux un tamlīdzīgiem modeļiem. To atklājis zīmola vadītājs Markuss Dīzmans. Audi pikaps, protams, būtu premium segmenta modelis, tāpēc tas sacenstos ar konkurentu dārgākajām versijām.

    Dīzmans nesola, ka šāds auto tiešām parādīsies, bet tā ir lieta, kas Audi iekšienē tiek apsvērta. Audi vadītājs nebija pierunājams izpaust vairāk informācijas, taču viņš deva mājienus, ka ražotājs “ne pārāk tālā nākotnē” kaut ko prezentēs. Nav skaidrs, ko tieši Dīzmans ar to domājis – iespējams kādu konceptu, iespējams gatavu sērijveida auto.

    Reklāma

    Iespējamība, ka Audi varētu būvēt pikapu, protams, pastāv – Audi varētu radīt paši savu versiju Volkswagen “Amarok” jaunās paaudzes modelim, kas tiks oficiāli atrādīts nākamo mēnešu laikā. Jāņem vērā, ka Volkswagen koncernam ir modulārās platformas, uz kurām iespējams konstruēt visdažādākos auto, arī ar pilnpiedziņu, tāpēc pikapam nebūtu jāizstrādā kaut kas jauns, bet gan jāpaņem jau esošais un jāizveido cita virsbūve. Tieši gatavas platformas palielina iespēju šādam modelim reiz ieraudzīt dienasgaismu.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Muah
    21.03.2022 11:05

    Latvijas mazgudrie lauku ļaudis šo ziņu nesapratīs. Viņiem ir dīvaina izpratne par pikapu.

    kaspis
    21.03.2022 21:13

    amarok ar jaunu purnu un + 15k pie cenas?

    Last edited 2 years ago by Kaspars Baradach
    Reklāma