Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla apstiprina, ka piegādes no rūpnīcas Berlīnē sāksies 22. martā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla oficiāli pavēstījis, ka pirmie Berlīnē ražotie “Model Y” automobiļi pie klientiem sāks ceļot 22. martā. Tāpat autoražotājs jau sācis izsūtīt uzaicinājumus uz rūpnīcas atklāšanas svētkiem, kas plānoti tajā pašā 22. martā.

    Tesla mēnešiem ilgi cīnījās ar dažādiem birokrātiskajiem šķēršļiem, vienlaikus uzsākot ražošanas izmēģinājumus Berlīnē. Autoražotājs jau bija paspējis saražot vairākus simtus “Model Y”, bet tos nedrīkstēja piegādāt klientiem, gaidot pēdējās atļaujas, kas tagad ir saņemtas un var sākties pilnvērtīgs darbs.

    Ražošanas uzsākšana Berlīnē ir nozīmīgs solis Tesla centienos paplašināt savu tirgus daļu, ļaujot krietni ātrāk un efektīvāk piedāvāt mašīnas Eiropas tirgū. Iepriekš “Model Y” un “Model 3” tika importēti no Ķīnas, bet tas, visticamāk, beigsies brīdī, kad Berlīnē tiks uzņemta ražošanas jauda. Tesla būtībā nošauj divus zaķus ar vienu šāvienu, jo rūpnīca Šanhajā varēs fokusēties Ķīnas tirgus apgādei, kur ir milzīgs pieprasījums pēc Tesla mašīnām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma