Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla Supercharger” uzlādes punkti šobrīd par brīvu pieejami visā Polijā un Slovākijā

    Jaunākie raksti

    Tesla dažādos veidos atbalstījusi Ukrainu, valstij un tās iedzīvotājiem cīnoties pret Krievijas uzbrukumu – uzņēmuma vadītājs Īlons Masks nodrošinājis Ukrainu ar Starlink pakalpojumiem, tāpat Tesla piedāvāja bezmaksas uzlādi “Supercharger” punktos Polijā, Slovākijā un Ungārijā, kas ir vistuvāk Ukrainas robežai. Uzlādi tur varēja veikt ne tikai Tesla, bet arī citu ražotāju mašīnas.

    Tagad Tesla spērusi vēl soli tālāk, visā Polijā un Slovākijā piedāvājot bezmaksas uzlādi. Ražotājs par to informējis savus klientus konkrētajās valstīs. Polija un Slovākija ir divas no valstīm, kas uzņēmušas visvairāk ukraiņu bēgļu. Kara pirmajās nedēļās jau pierādījies, ka Tesla solis ļauj elektroauto īpašniekiem vieglāk iesaistīties palīdzības sniegšanā Ukrainai.

    Tesla šobrīd ir deviņi “Supercharger” uzlādes punkti Polijā un tiek gatavoti vēl trīs, savukārt Slovākijā ir četras šādas vietas un vēl viena tiek plānota tuvākajā nākotnē. Šī nav pirmā reize, kad Tesla piedāvā bezmaksas uzlādi reģionam, kuru skārusi dabas vai, kā šajā gadījumā, cilvēku izraisīta katastrofa. Iepriekš ražotājs vairākkārt šādi atbalstījis ASV reģionus, kas cietuši vētrās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma