Web Analytics
More
    Reklāma

    “eBay” izņems no pārdošanas visas Putinu slavinošas preces

    Jaunākie raksti

    Tiešsaistes mazumtirgotājs “eBay”, atsaucoties uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, paziņojis, ka noņems preces, kas pauž atbalstu Vladimiram Putinam.

    Uzņēmuma pārstāvis norādīja, ka “eBay” esot stingra politika pret precēm, kas veicina vai slavina naidu un vardarbību. Attiecīgi “eBay” tagad ir aizliegtas preces, kas var paust atbalstu Vladimiram Putinam. Tiesa, pārdot joprojām varēs “vēsturiskas vai ar izglītību saistītas grāmatas un materiālus”, kam ir kāds sakars ar Putinu.

    Reklāma

    Atverot “eBay” vietni un ierakstot meklētājā “Putin”, kā pirmie parādās dažādi krekli ar uzrakstu, kas skaidri pauž iebildumus pret Krievijas prezidentu un atbalsta Ukrainu. Tomēr, patinot zemāk, tajā pašā pirmajā lapā var atrast preces, kas veicina atbalstu Putinam. Piemēram, var iegādāties t-kreklu ar Putina fotogrāfiju, virs kuras uzrakstīts “Hero”.

    Preces, kas veicina atbalstu Krievijas prezidentam un viņa uzsāktajam karam, vēl pirms pāris dienām varēja iegādāties arī “Amazon”. Pircēji informējuši par iespēju nopirkt kreklus ar simbolu “Z”, ko Ukrainā izmanto Krievijas militārpersonas. Drīz pēc tam šīs preces noņemtas. Savukārt vietnē Wish.com joprojām var iegādāties preces, ar kurām paust atbalstu Krievijai. Viens no tādiem ir t-krekls ar uzrakstu “Putin My Leader”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    10.03.2022 12:50

    Wish kā tāds ir uzmetēju kantoris.

    Reklāma