Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” grupu čatos plāno pievienot aptaujas rīku

    Jaunākie raksti

    Viena no funkcijām, pēc kuras “WhatsApp” grupu čatos lielāka vai mazāka vajadzība ir jau labu laiku, ir iespēja izveidot aptauju un demokrātiskā veidā izlemt par kādu jautājumu.  Nu šāda iespēja beidzot tiks sniegta, “Meta” paziņojot, ka “WhatsApp” grupu čatos pievienos iespēju izveidot aptauju.

    “WABetaInfo” jaunākajā “WhatsApp” iOS beta versijā fiksējis pierādījumus, kas liecina par plāniem lietotnē pievienot aptaujas rīku. Kā redzams ekrānuzņēmumā zemāk – aptaujas veidošana sāksies ar paša jautājuma definēšanu un tālāk acīmredzot būs iespēja pievienot kādus atbilžu variantus. Lai gan pagaidām šī iespēja pamanīta “WhatsApp” iOS lietotnē, sagaidāms, ka pie tās tiks arī “Android” lietotāji.

    Reklāma

    Avots: WABetaInfo

    Vienlaikus šo aptauju izveidošanas rīku nevajadzētu uztvert kā kaut ko ekskluzīvu. Piemēram, “Messenger” lietotnē šāda iespēja tiek piedāvāta jau gadiem, un tikai jābrīnās, ka “WhatsApp” par to sācis domāt vien tagad.

    Bez aptaujas rīka “WhatsApp” pašreiz strādā pie vēl pāris funkcijām, kas uzlabos lietotāja pieredzi. Piemēram, balss ziņu pauzēšana, emocijikonu pievienošana ziņojumiem, atjaunota balss zvanu saskarne u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma