Web Analytics
More
    Reklāma

    Renault iepazīstina ar jauno “Austral” krosoveru, kas aizvietos “Kadjar”

    Jaunākie raksti

    Francijas autoražotājs Renault iepazīstinājis ar savu jaunāko veikumu – “Austral” krosoveru, kas aizvietos “Kadjar” modeli. Jaunais modelis ierodas ar svaigām vēsmām dizainā, ievērojamiem uzlabojumiem salona apdarē un aprīkojumā, kā arī hibrīdsistēmām, Renault cenšoties iekarot pircēju simpātijas pārpildītajā krosoveru segmentā.

    Mašīna tiek pozicionēta kā konkurents “Ford Kuga” un “Toyota RAV4” modeļiem. Tāpat tas ir pirmais Renault modelis, kas izmanto jauno trešās paaudzes “CMF-CD” platformu, kas izstrādāta sadarbībā ar Nissan un Mitsubishi. “Austral” būs pieejams ar 1,2 litru trīscilindru turbodzinēju, kuru papildinās elektriskais motors. Sistēmai būs divas jaudas versijas – 157 un 196 zirgspēki. Šis pats 1,2 litru motors būs pieejams arī ar vienkāršāku 48V “mild-hybrid” sistēmu. Pieejams arī 1,3 litru četrcilindru turbomotors ar 12V “mild-hybrid” sistēmu, kas attīstīs 138 vai 157 zirgspēkus.

    Reklāma

    Renault apgalvo, ka jaunā platforma “Austral” padara par mašīnu, ar kuru prieks braukt. Ražotājs uzsver virsbūves stingrību un balstiekārtas regulējumus, kas ir iemesli “patiesai braukšanas baudai”. Kurš gan teiks kaut ko citu….

    Veidojot “Austral”, Renault ļoti centies uzlabot salona kvalitāti un piedāvāt gan labākus materiālus, gan arī augstvērtīgākas tehnoloģijas – tieši šīm lietām pievērsta īpaša uzmanība. Dārgākajās komplektācijās tiek piedāvāts 12 collu multimediju ekrāns, kas ir viens no lielākajiem visā autobūvē. Klienti var izvēlēties dažādus materiālus, tostarp ādu, koku, “Alcantara” un vairākus citus.

    Pasūtījumu pieņemšana jaunajam modelim sāksies gada vidū, bet pirmie eksemplāri savus klientus sasniegs rudenī.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma