Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirms šodien gaidāmās prezentācijas Volkswagen sniedz ieskatu “ID.Buzz” salonā

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen šodien tiešsaistes prezentācijā iepazīstinās ar savu jaunāko elektrisko modeli – busiņu “ID.Buzz”. Vēl pirms jaunais modelis tiks plašāk izrādīts visai pasaulei, Volkswagen veicināja ažiotāžu, izplatot vairākus salona attēlus.

    Standarta konfigurācijā “ID.Buzz” spēs uzņemt piecus cilvēkus. Modelis būs pieejams septiņās viena toņa krāsās un četrās divu toņu krāsās. Piemēram, iegādājoties busiņu balti-oranžā krāsā, arī salons pieejams tādos pašos toņos. Neoficiāli izskan informācija, ka vismaz atsevišķas krāsojuma versijas veidotas, iedvesmojoties no oriģinālā Volkswagen busiņa, kas tika prezentēts 1950. gadā. Patiesībā viss “ID.Buzz” veidots, iedvesmojoties tieši no šī modeļa.

    “ID.Buzz” nebūs pieejams ar ādas salonu, Volkswagen apzināti atsakoties no šī apdares veida. Tā vietā tiks piedāvāti dažādi audumi, daži no tiem veidoti, izmantojot atkārtoti pārstrādātus resursus. Mašīnas salonā vietām paslēptas dažādi dizaina sīkumi, piemēram, salona paneļos iestrādāts “ID.Buzz” siluets. Salonā atrodams arī ledus skrāpis un pudeļu attaisāmais.

    Šodien, visticamāk, uzzināsim pilnvērtīgus “ID.Buzz” parametrus, bet vairāki Eiropas auto izdevumi gada sākumā bija uzaicināti izmēģināt prototipu. Tas bija aprīkots ar 82kWh bateriju un uz aizmugurējās ass novietotu elektromotoru, kas attīsta 201 zirgspēku. Ražotājs sola ap 400 kilometriem ar vienu uzlādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Wil
    09.03.2022 19:40

    Cik grūti gan viņiem bija otrajā rindā ielikt 3 atsevišķus krēslus – kā Sharan vai Touran vismaz…

    Reklāma