Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” iesaldē visus ar Krieviju saistītos projektus

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju uzņēmumiem turpinot bombardēt Krieviju ar dažādiem ierobežojumiem, arī “Netflix” nolēmis pateikt kādu stingrāku vārdu. Video straumēšanas serviss paziņojis, ka uz laiku aptur visus turpmākos projektus, ko bija plānojis veikt Krievijā un sadarbībā ar šo valsti.

    Ziņots, ka “Netflix” Krievijā strādāja pie četriem oriģināliestudējumiem. Viens no tiem bija uzņemšanas procesā pirms šī “Netflix” paziņojuma. Darbs pie vēl viena seriāla filmēšanas tikšot drīzumā noslēgts. Taču atlikušo divu projektu liktenis pagaidām nav skaidrs, un “Netflix” par tiem vēl ir jātiek skaidrībā. Vienlaikus šis solis no uzņēmuma puses uzskatāms vairāk par simbolisku un lielus zaudējumus “Netflix” neradīšot. Uzņēmums tikai pirms gada sāka piedāvāt lokalizētu savas platformas versiju Krievijā, ko var vērot mazāk nekā miljons šī servisa abonentu.

    Reklāma

    Jāpiebilst, ka sadarbības pārtraukšana ar Krieviju uz nenoteiktu laiku nav vienīgais solis no “Netflix”, kas tiek sperts, pamatojoties uz iebrukumu Ukrainā. Februāra beigās uzņēmums paziņoja, ka tomēr nepārraidīs 20 Krievijas televīzijas kanālus, kas tam bija obligāti jādara no 1. marta saskaņā ar iekļaušanu valsts telekomunikāciju regulatora “Roskomnadzor” reģistrā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma