Web Analytics
More
    Reklāma

    Dodge elektriskais muskuļauto radīšot “šokējošu” skaņu

    Jaunākie raksti

    Stellantis koncerna vadītājs Karloss Tavaress kādā intervijā izteicies, ka gaidāmais Dodge elektriskais muskuļauto radīšot “šokējošu” skaņu. Daļa no klasisko muskuļauto pievilcības ir tieši to skaņa, savukārt elektroauto izceļas ar klusumu.

    Dodge iekšienē izveidota inženieru komanda, kas strādā pie skaņas, kas būtu atbilstoša un pienācīga, zīmolam pārejot jaunā ērā. Kā liecina paša uzņēmuma veiktā socioloģiskā aptauja, gados jaunāki pircēji (ap 30 gadiem) ir atvērti domai par elektrisku muskuļauto.

    “Mēs veidojam skaņu, kādu jūs nemaz nevarat iztēloties. Tas ir kaut kas šokējošs. Pēc tam, kad skaņa ir izveidota, inženieri domā, kā to padarīt skaļāku un spēcīgāku,” sarunā ar žurnālistiem stāstīja Tavaress. Dodge muskuļauto pircējiem noteikti patīk to skaņa, bet kā to izdosies transformēt elektriskajai nākotnei, redzēsim ap 2024. gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andzi
    04.03.2022 10:14

    Baigi labais raksts, mēs te LIELIE

    ““Mēs veidojam skaņu, kādu jūs nemaz nevarat iztēloties. Tas ir kaut kas šokējošs.” – jūs mazie prusaki nemaz nevarat iztēloties, neko nevarat iztēloties – nav iztēles. :D :D Par ko vispār ir šis raksts? Vēl viens labs moments – “Pēc tam, kad skaņa ir izveidota, inženieri domā, kā to padarīt skaļāku un spēcīgāku,”” – nav provējuši pameklēt google :D?

    LAN
    04.03.2022 12:38

    Mazda MX30 jau ir šokējoša skaņa, vai drīzāk – šokējoši ka automašīnas skaļruņi piesārņo salonu ar iekšdedzes dzinēja troksni paātrinoties, bez opcijas to izslēgt.

    Reklāma