Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunietis, kurš izsekoja Īlona Maska privāto lidmašīnu, tagad novēro krievu oligarhus

    Jaunākie raksti

    Janvāra beigās jau rakstījām par kādu 19 gadus vecu jaunieti Džeku Svīniju, kurš izsekoja Īlona Maska privāto lidmašīnu. Izskatās, ka lidaparātu izsekošanai puisis nav atmetis ar roku, taču pašlaik tam visam, iespējams, ir kāda pievienotā vērtība. Izmantojot botu, viņš izseko Krievijas bagātākos uzņēmējus, piefiksējot, kad un kur viņu lidmašīna paceļas un nolaižas.

    Līdzīgi kā Maska gadījumā arī šoreiz Svīnijs savu botu piesaistījis “Twitter” kontam ar nosaukumu “Russian Oligarch Jets“. Līdz ar to ikvienam tagad ir iespēja reāllaikā vērot krievu oligarhu gaitas un kur viņi dodas ar savām privātajām lidmašīnām. Pirmais ieraksts publicēts 27. februārī pēc tam, kad ASV noteica sankcijas vairākiem Krievijas prezidenta Vladimira Putina tuvu stāvošajiem un apņēmās iesaldēt viņu īpašumus, tostarp jahtas un savrupmājas.

    Reklāma

    Pašreiz Russian Oligarch Jets “Twitter” konts jau piesaistījis vairāk nekā 240 000 sekotāju, ik pa stundai publicējot kādu ierakstu par krievu oligarhu pārvietošanos. Lai visa bilde būtu skaidrāka, publicēts arī saraksts ar izsekojamajiem un viņu lidaparāta modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    10.03.2022 11:00

    Es domaju Masks iedeva vinam darbu, izlikties par nakotnes robota prototipu?

    Reklāma