Web Analytics
More
    Reklāma

    Dienvidkoreja plāno ieguldīt 187 miljonus dolāru nacionālajā metaversa projektā

    Jaunākie raksti

    Dienvidkorejas IKT, zinātnes un nākotnes plānošanas ministrija apņēmusies piešķirt 223,7 miljardus KRW (South Korean won) jeb ap 186,7 miljonus ASV dolāru sava nacionālā metaversa izveidei. Plānots radīt plašu metaversa ekosistēmu “Expanded Virtual World” ar mērķi atbalstīt digitālā satura un korporatīvo izaugsmi valstī.

    Ar šiem plāniem ministrija klajā nākusi aizvadītajā svētdienā. Norādīts, ka šis metaversa projekts veicinātu vairāku jomu izaugsmi, piemēram, pilsētas, izglītība, uzņēmumi un plašsaziņas līdzekļi. Tāpat ministrija sagaida, ka šī metaversa ekosistēma laika gaitā kļūs brīvi sasniedzama un pieejama ikvienam Dienvidkorejas uzņēmumam. Tā būs iespēja biznesu izaugsmei un attīstībai, šim projektam piedāvājot finansiālu atbalstu un tehnoloģiskās iespējas.

    Reklāma

    Ministrijas Komunikācijas un politikas nodaļas vadītājs Park Yungyu savā paziņojumā norādījis, ka metaversa ekosistēma “Expanded Virtual World” esot daļa no plašāka projekta “Digital New Deal”. Tas ir politiku kopums, kas tiek izstrādāts, lai veicinātu tehnoloģisko izaugsmi Dienvidkorejā. Savukārt metaversa ekosistēma kalpo kā šī projekta sākuma punkts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma