Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot visiem ir iespējams iegādāties Spotify Car Thing vadības pulti

    Jaunākie raksti

    Aptuveni pirms gada ziņojām, ka Spotify sākuši piedāvāt speciālu kontroles iekārtu Car Thing, kas ļaus kontrolēt Spotify lietotni vecākās automašīnās. Šī gada garumā tā bija pieejama ierobežotam skaitam lietotāju ASV, bet tagad to var iegādāties ikviens.

    Spotify Car Thing mērķis ir uzlabot mūzikas straumēšanas servisa lietošanu automašīnās, kurām nav pieejamas Android Auto vai Apple CarPlay pārvaldības sistēmas. Tās lietošanai būs nepieciešams savienot savu viedtālruni ar auto skaņas sistēmu caur Bluetooth, AUX, vai USB kabeli. Tas nozīmē, ka Car Thinkg vienkārši kalpos kā vadības pults. Tās pārvaldība būs līdzīga lietotnei – tātad skārienjutīgs ekrāns ar lielām ikonām. Papildu tam būs iespējams izmantot balss vadību un fiziskās pogas.

    Reklāma

    Lai izmantotu šo ierīci, būs nepieciešams abonēt Spotify Premium. Tai būs nepieciešama elektrības padeve, kuru varēs ņemt no 12V izejas vai USB pieslēgvietas. Spotify Car Thing vadības pults cena ir 89,99 USD, kas liekas salīdzinoši augsta. Jautājums par to, kāds gan būs reālais pieprasījums pēc šādas nosacīti vadības pults vienai lietotnei. Patīkami, ka tā spēs atskaņot to, ko iepriekš lietotājs ir iesācis klausīties, piemēram, esot mājās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma