Web Analytics
More
    Reklāma

    Pikšķerēšanas uzbrukuma rezultātā “Opensea” lietotāji” zaudējuši vairākus simtus NFT

    Jaunākie raksti

    Ziņots, ka sestdienas, 19. februāra, vakarpusē diezgan apjomīgs kiberuzbrukums skāris NFT tirdzniecības platformu “Opensea”. Pašreiz zināms, ka hakeri pikšķerēšanas uzbrukuma rezultātā nozaguši vairākus simtus NFT ap 1,7 miljonu dolāru vērtībā.

    Vairāku stundu ilgais kiberuzbrukums skāris vairākus desmitus lietotāju, kuri zaudējuši piekļuvi saviem digitālajiem žetoniem. Blokķēdes drošības dienesta “PeckShield” apkopotā informācija liecina, ka kiberuzbrucēji mērķēja uz 32 “Opensea” lietotāju kontiem. Pikšķerēšanas uzbrukuma rezultātā no tiem kopumā iegūti 254 NFT vairāk nekā 1,7 miljonu dolāru vērtībā. Vairāki NFT iegūti no Decentrelandas un populārās “Bored Ape” kolekcijas.

    Reklāma

    Pagaidām daudzas detaļas vēl ir neskaidras, taču uzbrukuma upuriem, visticamāk, tika izsūtīti e-pasti, kas ietvēra viedo līgumu, kas it kā sūtīts no “Opensea” platformas. Lietotāji to parakstījuši un šādā veidā netīši vienkārši atdevuši īpašumtiesības uz saviem NFT kiberuzbrucējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis
    21.02.2022 10:55

    Oh well…

    Anyway

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    21.02.2022 13:11

    Cilvēki ir gatavi uz visu, lai tiktu pie vērtīgajiem mērkaķiem

    Usinss
    22.02.2022 15:51

    Kā no nerediģējamas blokķēdes var nozagt darbu? Ir taku publiski redzasm kam piederēja iepriekš. Un nevalidējiet vairs tos elementus blokķēdē nākotnē.
    Bet jā,
    “oh well,
    Anyway”

    Reklāma