Web Analytics
More
    Reklāma

    Womanizer Premium 2 stimulatora apskats

    Jaunākie raksti

    Tuvojas kārtējais pavasaris, ar katru dienu kļūst gaišāks un drīz katrā pažobelē klaigās kaķi. Kaķiem savi prieki un prieki arī mums, jo mūsu īpašā baudpalīgu korespondente Svetlana Žigajeva ir sagatavojusi jau trešo apskatu. Šoreiz iepazīsimies ar Womanizer Premium 2!

    Svetlana Žigajeva

    Pēc daudziem Jūsu lūgumiem, es beidzot ķēros klāt kāda baudpalīgu jomā visnotaļ populārā Womanizer zīmola produkta apskatam. Kas ir pirmais, par ko Jūs sākat domāt, izdzirdot vārdu “Womanizer”? Man tā ir Britnijas Spīrsas 2008. gada dziesma ar identisku nosaukumu! Tulkojumā no angļu valodas womanizer nozīmē “brunču mednieks”! Ja pieņemsim, ka brunču mednieks ir labs mīlētājs, tad šis nosaukums ir ļoti trāpīgs.

    Reklāma

    No SexyStyle plašā baudpalīgu klāsta man bija iespēja uz testu izvēlēties vienu no trim zīmola ierīcēm – Womanizer Premium Eco, Womanizer Duo un Womanizer Premium 2.

    Visas ierīces vieno viens galvenais mērķis – sniegt baudu, taču tām ir dažas atšķirības. Nezinu kāpēc, bet es uzreiz atteicos no Premium Eco. Runājot par Duo, nolēmu, ka man nav vajadzīgas papildus fīčas, jo manā īpašumā ir daudz visādu ierīču, kuras var izmantot vienlaicīgi. Tāpēc izvēle krita uz Premium 2.

    Premium skan izcili, vai ne? Bet tik un tā man vajadzēja pasvīst ar izvēli. Ar krāsas izvēli! Melns, sarkans, balts, zils vai rozā? Kuru izvēlētos tu?

    Tā kā manā rīcībā ir dažas rozā, pāris melnas spēlītes, izvēle krita uz balto krāsu. Tā tomēr ir nevainības un maiguma krāsa!

    Vēršu Jūsu uzmanību uz to, ka neviens klitors testēšanas laikā necieta, kaut arī testēt vajadzēja daudz! Man nepatīk stāstīt par nepārbaudītām lietām!

    Sāksim ar iepakojumu. Man patīk, kad produkts izskatās dārgi iepakots. Tā foršā sajūta, kad ņem iepakojumu rokās un jau tad, tajā brīdī izjūti estētisku baudu! Blīvs, uz tausti patīkams kartons. Dažādas kārbiņas, ieliktnīši – tas viss ļauj izbaudīt jaunā baudpalīga izpakošanas procesu.

    Pati ierīce gluda un patīkama. Pārklāta ar mīkstu zīdainu silikonu un ļoti ērti ieguļ rokā.

    Womanizer Premium 2 komplektācija

    • Pati ierīce, kas veidota no plastmasas ar silikona pārklājumu (korpuss) un medicīniskā silikona (uzgalis). Ierīces uzgaļiem ir 2 izmēri un tās izmērs ir 5.5 х 5 х 3.5 cm.
    • Magnētiskais kabelis lādēšanai. Ierīci var lādēt no datora vai citām ierīcēm, kurām ir USB pieslēgvieta. Baudpalīgs pilnībā uzlādējas 2h un darbojas 4h (tas nozīmē, ka šī ierīce tev nebūs jālādē pat vairākus mēnešus).
    • Kokvilnas maisiņš ierīces glabāšanai.

    Galvenās Womanizer Premium 2 funkcijas

    Ar ko šī ierīce ir atšķiras no pārējām? Ar ko ir labāka? Iziesim cauri svarīgākajām Womanizer Premium 2 funkcijām un sapratīsim, kā tās darbojas.

    • Pleasure air – super tehnoloģija, kas pateicoties divvirzienu gaisa plūsmai stimulē klitoru. Ļoti savdabīgas, ļoti maigas un ļoti saldas sajūtas! Praksē sanāk, ka tā ir klitora maiga stimulācija ar gaisa plūsmu, kas ļoti atgādina kunilingu, ja to veiktu patiess šīs jomas meistars! Ierīce nodrošina 14 dažādus stimulācijas līmeņus.

    • Autopilot – ieslēdzot Autopilotu, stimulators sāk darboties maigajā režīmā, no 1. līdz 6. intensitātei. Ja jūti, ka vēlies vairāk, uzspied uz intensitātes pogas (+) un Autopilots izpildīs stimulāciju jauktā secībā no 6. līdz 11. intensitātei. Ja Tev joprojām gribās ko vairāk, Tavā rīcībā ir superintensīvais līmenis (no 9.-14. intensitātei). Gaismas diožu indikators parādīs, kura līmeņa intensitāte ir izvēlēta. Tas noderēs, lai iesildītos brīžos, kad Tu vēl neesi gatava kulminācijai, bet vēlies vienkārši parotaļāties.

    • Smart silence ir tehnoloģija, kas nodrošina stimulatora darbību tikai tad, kad tā uzgalis atrodas pavisam tuvu ķermenim. Tas nozīmē, ka tiklīdz saskare tiek pārtraukta, rotaļlieta pārtrauc stimulāciju un apklust. Pieķert Tevi spēlējoties ar Womanizer būs nereāls uzdevums. Pat, ja kāds ienāk istabā, var to prezentēt kā sejas masāžas ierīci. Un, lai kāds mēģina pateikt, ka tā nav!

    Ja Tev patīk skatīties filmas pieaugušajiem un Tu nevari izvēlēties, ko skatīties, Womanizer pauzes laikā nekaitinās Tevi ar savu skaņu, bet gan ieslēgsies tikai tad, kad Tu to pietuvināsi ķermenim. Ja pēc baudpilna procesa, Tu aizmirsīsi izslēgt ierīci – nepārdzīvo! Premium 2 ir gudra ierīce, izslēgsies pati pēc 5 minūtēm bezdarbības!

    Womanizer ir viegls un ergonomisks, kā arī izcili piekļaujas ķermeņa izliekumiem – to ērti turēt rokās vai pat atstāt uz ķermeņa nepieturētu.

    Ražotājs uzsver, ka Womanizer ir ūdensizturīgs un tā kompāniju var izbaudīt gan dušā gan vannā. Atzīšos, ka līdz testēšanai ūdenī vēl neesmu tikusi… man vispirms no gultas jāizlien!

    Salīdzinājums ar citiem baudpalīgiem

    Es salīdzināju Womanizer ar Lovense Domi 2 un Lovense Lush 3. Varētu, protams, salīdzināt ar vīru, bet tad viņš zaudētu vienos vārtos.

    • Galvenā Lovense fīča ir tā, ka tavs mīļais to var kontrolēt attālināti caur telefona mobilo aplikāciju. Womanizer šādas funkcijas nav, bet, neskatoties uz to, ierīce tiek galā ar klitoru burvīgi.
    • Ja Domi 2 labāk nedot partnerim rokās, tad ar Womanizer tiks gala pat iesācējs. Ar Womanizer gandrīz neiespējami izdarīt sāpīgi vai nepatīkami, tik ļoti maiga un mīksta ir šī brīnumierīce!
    • Salīdzināt ar Lush 3 neredzu jēgu, jo vislabāk tos izmantot kopā! Vēl labāk, ja šajā stāstā iesaista arī vīru!

    Secinājumi

    Ātrām un asām izjūtām es izvēlos Domi 2. Ja gribās izbaudīt arī vīra klātbūtni, izvēlēšos Lush 3. Bet, ja man gribēsies mierīgi izbaudīt maigu un juteklīgu procesu, izvēlēšos Womanizer. Ar to negribās steigties, gribās baudīt procesu svaigā gultā, skaistā veļā. Womanizer nesteidzoties, ar maigām gaisa plūsmām novedīs mani līdz laimīgām beigām, līdz superīgam orgasmam. Womanizer nav asas bārdas, tas nesteidzas pāriet pie akta. Tas ir radīts baudas sniegšanai sievietei un perfekti ar šo misiju tiek galā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    25 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Didzis
    20.02.2022 21:06

    LIELISKS, raksts, paldies autorei!

    Style
    20.02.2022 23:09

    Kad beidzot vīriešiem būs normalas seksa rotaļļietas?
    Domāju, ka lielākajai daļai apnikušas neprasmīgās sū*tājas un slinkās pagales🤔

    Krotow
    21.02.2022 11:20
    Reply to  Style

    Ņem talkā Mašu Kulakovu.

    21.02.2022 14:33
    Reply to  Krotow

    vispār jau Duņa Kulakova. tev apgreidotais modelis? ;-]

    Krotow
    21.02.2022 16:05
    Reply to  digitalk

    Versija 2.1 :D

    letiņš
    21.02.2022 19:16
    Reply to  Krotow

    Jā, švaki tev kurmi, kad vecenes nedod !

    21.02.2022 22:46
    Reply to  letiņš

    laikam esi zaļš gurķis, ka pat onanēt neproti.

    letiņš
    22.02.2022 07:29
    Reply to  digitalk

    Tev jau tas ir vienīgais veids, kā apmierināties, nūģi !

    22.02.2022 14:52
    Reply to  letiņš

    beidz sarunāties ar sevi spogulī.

    Basics
    21.02.2022 21:13
    Reply to  Style

    Izdobtu rāceni mēģināji? Klasika taču. Un jālādē nav)

    Last edited 2 years ago by Basics
    Name*
    21.02.2022 21:58
    Reply to  Style

    Ir testēti visi seksa rotaļlietas, ka nav normālas?

    Ir vairāku veidu fleshlight, kas cenu katagorija sākas jau no 29€. Tajā pašā sexystyle ir locekļa stimulātors, kuras tehnoloģijas ir aizgūtas no womanizer. Ir arī prostata vibratori un katetri priekš urīnizvades vietas. Vīriešiem ir daudz seksa rotaļļietas. Vienīgais viņi to tik daudz neizmanto.

    bobis
    21.02.2022 01:41

    Uzzinaju vairak, neka velejos no kursora. Nav labaka stimulatora, par manu roku and for free.

    Normunds
    21.02.2022 09:29

    Bildes vai video apskats no testa pielietošanas nebūs?

    Biteme
    21.02.2022 14:16
    Reply to  Normunds

    Neesi redzējis, kā sieviete apmierinās? Nopērc sievai/draudzenei. Ja puritāniskā audzināšana nav šķērslis. Tas nu tā, sarunas uzturēšanai – tāpat kā tavs komentārs.

    Name*
    21.02.2022 21:53
    Reply to  Normunds

    Kas liedz, ielīst pornogrāfiskajā mājaslapā un apskatīties tur video, kā šis womanizer tiek izmantots?

    Normunds
    22.02.2022 08:23
    Reply to  Normunds

    Cik visi nopietni uzreiz :D
    Tā it kā pašu personīgais video tiktu pieprasīts :D

    W98se
    21.02.2022 12:31

    Kāds varēja piepūšamo pakaļu patestet. Te bija viens malacis, kas par mikseriem un virtuves kombainiem fanoja

    Kursors.lv
    21.02.2022 12:51
    Reply to  W98se

    Piesakies testēt un aprakstīt savus iespaidus par Fleshlight?

    Krotow
    21.02.2022 16:05

    Sāka ar datoriem, beidza ar BSDM.

    Alfons
    21.02.2022 13:37

    zinu vienu čali kurš reiz vēlējās iztestēt fleshlight, bet tā kā žēl izmest gandrīz simts eiro viņš tai lietai atmeta ar roku :D bet ja šim tā mantiņa būtu kā dāvana, tad pieļauju ka varētu sarunāt arī atsauksmes/aprakstu par to visu :D tikai jārunā ir ar šo, kaut pieļauju ka savu identitāti viņš negribētu atklāt publiski.

    21.02.2022 14:52

    >Varētu, protams, salīdzināt ar vīru, bet tad viņš zaudētu vienos vārtos.

    ROFLMAO :`D
    izsaku līdzjūtību.

    Vibrators
    21.02.2022 15:21
    Reply to  digitalk

    Nu kā saka tāds tadu atrod… 😁
    Nešaubos, ka pati Svetlana ari nav nekāds zelta gabaliņš gultā.😀

    bomarstiim
    22.02.2022 02:31
    Reply to  Vibrators

    Ir vai nav, to jau tikai pēc testa varētu zināt. Visdrīzāk, ka garlaicīgi nav :)

    Stienis
    22.02.2022 07:15
    Reply to  bomarstiim

    Garlaicīgi nebūtu varbūt tikai līdz pirmajai reizei :D

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    22.02.2022 00:00

    Respect Kursoram par satura daudzveidību

    Reklāma