Web Analytics
More
    Reklāma

    Atzīmējot NBA 75. gadadienu, “Beats” izlaiž īpaša dizaina “Powerbeats Pro” austiņas

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 75. gadadienu, kas gan tika aizvadīta pērnā gada 6. jūnijā, “Apple” piederošais elektronikas ražotājs “Beats” kopā ar Kanādas dāvanu veikalu “Better” radījis un ierobežotā daudzumā izlaidis īpašas sērijas “Powerbeats Pro” austiņas.

    Austiņu sānos uz bēšīgi baltā fona uzlikti NBA un “Better” logo. Tām ir arī pieskaņoti uzgaļi sarkanā un zilā krāsā. ASV šīs austiņas ir pieejamas no 19. februāra un maksā ap 250 USD. Visticamāk, tās arī nekur citur nevarēs iegādāties.

    Reklāma

    Būtiski, ka “Beats” ir NBA oficiālais partneris austiņu jomā. Abi 2018. gadā parakstīja  līgumu, kas paredz vairāku gadu sadarbību pie NBA komandām domātām austiņām un citos projektos.

    Jāpiebilst, ka savu dienasgaismu “Powerbeats Pro” ieraudzīja 2019. gadā kā pirmās “Beats” pilnībā bezvadu austiņas. Tās ir radītas īpaši sportam un aktīvai atpūtai, ko pierāda to dizains – iestrādāti aizauss stiprinājumi, ļaujot tās ērti aizlikt aiz ausīm. Pati tādas ikdienā lietoju sportam un kopumā esmu ļoti apmierināta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma