Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” nākamā produktu prezentācija gaidāma jau 27. februārī

    Jaunākie raksti

    Nebūs pagājis pat mēnesis, kad “Samsung” jau atkal nāks klajā ar jauniem produktiem. 9. februārī uzņēmums prezentēja “Galaxy S22” sērijas viedtālruņus un “Galaxy Tab S8” planšetdatorus. 27. februārī gaidāms pasākums “Samsung Galaxy MWC Event 2022”, kurā uzņēmums izziņos nākamo ierīču ražu. Pagaidām gan nav skaidri zināms, ko tieši mums piedāvās, taču, iespējams, tās būs jaunas “Galaxy Z Flip” un “Z Fold” sērijas ierīces.

    Jauno ierīču izziņošana paredzēta Barselonā notiekošajā tehnoloģiju pasākumā “Mobile World Congress 2022“, kas oficiāli norisināsies no 28. februāra līdz 3. martam. Savulaik “Samsung” bija neatņemams MWC dalībnieks, atrādot savus jaunākos “Galaxy S” sērijas viedtālruņus. Mīnuss gan, ka šajā pasākumā potenciālo pircēju uzmanība bija jādala ar “Sony”, “LG” un citiem konkurentiem. Iespējams, tāpēc kopš 2018. gada uzņēmums rīko “Samsung Unpacked” pasākumus, kur viens pats var paspīdēt slavas saulītē.

    Reklāma

    Nu pēc diviem gadiem “Samsung” nolēmis atkal būt daļa no MWC. “Samsung” produktu prezentācijas plakāts pasaka priekšā, ka 27. februārī varētu gaidīt jaunas “Galaxy Z Flip” un “Z Fold” sērijas ierīces. Baumas liecina, ka tām līdzīgi kā “Galaxy S22 Ultra” varētu nākt komplektā irbulis “S Pen Stylus”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma