Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony LinkBuds – uzlabotas austiņas pilsētai un ofisam

    Jaunākie raksti

    Sony parādījis uzlabota dizaina LinkBuds bezvadu austiņas, kas ir sava veida eksperiments un inovācija. Sony LinkBuds neuzlabo skanējumu, akumulatora darbību vai trokšņu slāpēšanu, bet tās paredzētas lietošanai pilsētā un ofisā.

    Sony LinkBuds veidotas tā, lai tās būtu izmantojamas visu laiku, arī tad, kad kāds ofisā blakus runā un tev sacīto būtu jāklausās. Un vienlaikus Sony LinkBuds atskaņos mūziku vai kādu podkāstu.

    Reklāma

    Var sacīt, ka Sony LinkBuds iet pret visu, ko iepriekš esam austiņās meklējuši (skaņas izolēšanu), tās palaidīs cauri apkārtējās vides skaņas. Ideja līdzīga ar aktīvo trokšņu slāpēšanas iespēju austiņās, kas piedāvā speciāli izcelt apkārtējās vides trokšņus.

    Sony jau apsolījis,ka LinkBuds būs mums pieejamas izmēģināšanai.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agnis
    16.02.2022 16:19

    Pretēji rakstītajam jāsaka, ka vairums audiofīļu austiņas jau gadu desmitus ir tieši atvērtā tipa. Un atvērts dizains tiešām UZLABO skanējumu. Retums tas ir tikai dzīvesstila austiņās, jo trokšņu slāpēšanu ir vieglāk pārdot un slēgtais dizains ir vieglāk lietojams cilvēku apkārtnē. Jaunums, protams, ir atvērtā tipa bezvadu in-ear dzīvesstila austiņas vienā pilnā pakā un pavisam netipisks pats skaļrunītis..

    Reklāma