Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izziņo peli un tastatūru ar klusiem slēdžiem

    Jaunākie raksti

    Razer izziņojis jaunu bezvadu peli un tastatūru, kas ir daļa no Razer Productivity Suite. Jaunās ierīces izceļas ar to, ka tām ir ļoti klusi slēdzīši, tās izmantojamas arī ofisos un citās vietās, kur nav vēlama klikšķēšana.

    Reklāma

    Razer Pro Click Mini pele izmanto klusus slēdzīšus, tiem tiek solīta 15 miljonu piespiedienu darbība. Šo bezvadu pelīti paredzēts izmantot vietās, kur trokšņi nav vēlami, piemēram, bibliotēkās. Razer Pro Click Mini varēsi izmantot kopā ar četrām ierīcēm – trīs ar Bluetooth savienojumu un vienu ar 2.4 GHz USB spraudni. Kopā ar spraudni varēsi izmantot Razer HyperSpeed Technology, kas minimizē peles darbības aizturi. Razer Pro Click Mini izmanto Razer 5G Advanced optisko sensoru.

    Razer Pro Type Ultra ir jaunākā ražotāja bezvadu tastatūra, kas izmanto klusus mehāniskos taustiņus. Tiek solīts, ka taustiņi darbosies vismaz 80 miljonus piespiediena reižu. Arī Razer Pro Type Ultra izmanto Bluetooth un Razer HyperSpeed Wireless savienojumus. Ar vienu uzlādi Razer Pro Type Ultra darbosies līdz 200 stundām.

    Vienlaikus ar peli un tastatūru Razer izziņoja arī Pro Glide XXL peles paliktni, kas arī paredzēts, lai nomāktu klikšķus un citus trokšņus.

    Razer Pro Click Mini ieteicamā cena ir 89.99 eiro, Razer Pro Type Ultra maksās 169.99 eiro un Razer Pro Glide maksās 34.99 eiro.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma